ikiaslanannesi80 Kızlar cilt tipim karma ve yüzümde bi kaç sivilce lekeleri var şöyle sizden yüz temizleme jeli tonik ve aydınlatıcı serum önerileri istiyorum kullanıp memnun kaldığınız yüzüm parlasın lekelerde açılma olsun ☺
52kmavis ikiaslanannesi80 maru derm güneş kremi ve maskesini kullanıyorum bebek gibi oluyor lavanta yağı gül yağı Esra ezmecinin markaları kullanıyorum bubbles soyulabilir yumurta akı maskesi
Pelinaltnl ikiaslanannesi80 valla bebegim cildim akneli bir cilt değil sadece sabunla yıkıyorum ayrıca su bazlı güneş kremi kullanıyorum bazen çıkan sivilcelerim var iltihaplı değil deri altı şişlik gibi duruyor ona da sivex marka sivilce losyonu sürüyorum temiz cilde akşam uyumadan önce kuruyor maske gibi soyuluyor
Nzlelms ikiaslanannesi80 15 yıldır ağır siivlce problemi yaşayan biriyim. 4 kez roucuttane kullandım hep tekrarladı 30 yaşındayım. Hamilelikte çok korktum ama şansa doğal bir sabun aldım. Nivea karton kutuda %99natural siyah renkli bir yüz temizleme sabunu Avrupada yaşıyorum burada Migros tarzı marketten aldım. Böyle bir şey olamaz. Ömür boyu bu sabunu kullanacağım. Hamilelgim sivilcesiz geçiyor o kadar mutluyum ki. Benim cildim çok yağlı bu sabun ile haftada 3 4 kez yıkamak yeterli oluyor her gün yıkasam benim cildimi bile kurutuyor
tatlibebegim_ ikiaslanannesi80 bunu kullanıyorum bende sivilceli değik yüzüm ama kullandıktan sonra parlak yumuşak beyaz oluyor yüzüm🫢
ikiaslanannesi80 @Aysecikkk_ @Nurozsln @VildanTutak @An53 @zuleyha10 @Nzlelms @Pelinaltnl @tatlibebegim_ @Momcrn Kızlar rastgele etiketledim belki görüp yardımcı olan olur 😂☺
Kmam Nzlelms bende daha önce aknetrend tedavisi oldum ve cildim tekrar yeniledi. Strese girdikçe sivilceleri felan hep yoluyorum. Suan 35 +4 haftalik hamileyim ilac vs tedavi olamam çare ariyorum kendime. Varsa sabunun resmini atabilir misin rica etsem.
VildanTutak bende sivilce izleri için duadermin red peeling serumunu kullanıyorum sivilce izlerini azaltıyor ve parlak bir cilde kavuşamı sağladı
Momcrn ikiaslanannesi80 the purest in serumları inanılmaz memnunum kullanan herkesin yorumlarıda güzel bi araştır canım hangisi sana uygunsa bi kullan derim