Zehranisa25 Dün gece tuvalet yüzünden uyuyamadım normal idrarımı yaptıktan sonra arkasından baya bir idrara yakın bişey geldi hemen arkasından su mu acaba yoksa yine idrarmıydı kafama takıldı var mı başına gelen 🥹
Merveee_56 Zehranisa25 bekleme acile git eger kesen yırtıldıysa suyun geldiyse bebegin enfwksiyın kapması cok kolay hem bebek susuzda kalabilir doktora gorunmen iyi olur
Hamileannem Zehranisa25 yok sadece ilişki sırasında çok mu sulandm yada tuvaletimi mi yaptım bilmiyorum bide hani vajina neresi rahim neresi çok uzak birbirine
Zehranisa25 Hamileannem keşke beklemeden gitseydiniz tuvaleti yaptığınızı anlardınız renginden dolayı vs
Zehranisa25 Hamileannem siz bebeğinizi düşünmüyorsunuz heralde bu saat olmuş insan korkar gider içiniz iyi rahat duruyor hala
Zehranisa25 Hamileannem niye devlet hastanesine kadın doğuma gidiyorsunuz hemen bakıyorlar ben kaç olursa olsun bebekte bi sıkıntı olduğunu düşüneyim gidiyorum istenmeyen bir bebek mi şuan sizin ki ?
Hamileannem Zehranisa25 pazartesiye randevu aldım o zaman giderim artk benim düşündüğüm kadar birazda şerefsiz babası dusunsun
Zehranisa25 Hamileannem suan sonuç olarak siz taşıyorsunuz içerde bi sıkıntısı varsa bunun vebaline nasıl gireceksiniz bi ambulans çağırıp gitmenizi öneriyorum yazık günah o cana içerde