Aleyna48 Ankara’ya tatile geldim. Kontrol zamanım geldi cinsiyet öğreneceğim. Ankara’da özel hastane önerisi ve muayene ücretini öğrenebilir miyim
yavrucakannesi Aleyna48 HRS kadın doğum hastanesi 1500 TL çok iyi bir hastane sadece kadın doğum üzerine. Pursaklar Duru tıp merkezi 290 TL Karapürçek Nur Tıp Merkezi 800 TL Hacettepe üniversite hastanesi yarı özel 650 TL
Aysecaglayan1 Aleyna48 ben mamaksuya gidiyorum 650 ücreti var ama kadın doğum doktorum çok iyi ve çok güzel ilgileniyo tavsiye ederim
yavrucakannesi Aleyna48 evet oradaki doktor zaten hrs Hastanesi’nde doğum uzmanlığı da yapıyor çok memnundum bn
yavrucakannesi Aleyna48 gitmeyi düşünüyorsaniz googledn numarasını alın isterseniz randevu oluşturmanz lazm çünkü
Sevde_M yavrucakannesi aynen katılıyorum çok iyi bir doktor bende kendisi ile doğum için anlaştım. Sen orda mi doğum yaptın?
yavrucakannesi Sevde_M hayır benm ilk gebeliğimdi iki hafta önce ölü doğum yaptım ama orda da takipliydm
Sevde_M Minnikpatates 1500 dolar istiyor hastane dahil HRS hastanesi ile anlaşmalı Sen de mi Ayşe Hoca da sın canım
Minnikpatates Sevde_M yok ben daha instgramdam falan takıp ettimde bi niyetliyim aslında gitmeyede muayenesi ucuz dogumu neden böyle pahalı ya
gamysss Sevde_M merhabalar bende ayşe hocaya gidiyorum ama fiyat almadım hrs ile anlaşmış ilk doğumum koruda olmuştu fiyat ne aldınız acaba bugün soracaktım sormayı unuttum
Sevde_M Minnikpatates aynen muayene her yere göre çok ucuz ama doğum parası benimde dudağımı uçuklattı 😕
Sevde_M Minnikpatates evet malesef ama ben Ayşe hoca yi çok seviyorum çok güveniyorum o yüzden de onu tercih ettim
sedoli2107 Sevde_M merhaba hangi hastane yorumlarda biraz karıştırdım sanırım. Hastane ve doktor öneri ve yorumunuzu alabilir miyim bir karsr aşamasındayım da. Korudan 70 bin fiyat aldım… fiyatlar cok korkunç geliyor yeni taşındığım için nerede ne olacak bilmiyorm
Birbebekannesi01 İlk gebeligimde bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için duru tipa ayse hocaya gitmiştik güzel ilgilenmisti cinsiyet tahmini de doğruydu muayene çok iyi ama doğum ücreti cokmus cidden
Sevde_M gamysss merhaba, aynen HRS ile anlaşmış artık ora ile çalışıyor ve ücret olarak 1500 dolar istiyor 🥲
gamysss Sevde_M fiyat çok değil mi ya. Görümcemde hrsde doğum yapmıştı seneler önce ama ne biliyim abartı geldi rakam.
Sevde_M gamysss malesef baya tuzlu bir rakam ama genel anlamda şuan heryer de öyle.. Memorial koru medicalpark vs vs hepsi bu civarda bir rakam söylüyor o yüzden bende sevdiğim bir hocayı tercih etmek istedim