cLearQueen Selcantvsn sorun yasayabilirsin bebegin suyu fazla olur erken dogum riski olur bebekte dogunca dusuk seker sorunu olur plasenta yaslanması gerceklesir. Ne gerek var risk almaya
Salata Selcantvsn bende bilmiyordum şeker olduğunu yükleme yapmakta istememiştim. Detaylı ya girince bebeğin suyunun fazla olduğunu şeker olabileceğini söyledi doktor. Şeker yukme yaptım ve şekerim çıktı şimdi diyet yapıyorum bilmesem aman kilo olsun diye herşeyi yer ve daha kötü şeylere neden olabilirim diye iyiki yaptim diyorum
Rabiamina Selcantvsn bende 22 haftadayim ve suyum fazla çıktı bu kontrolümde. Şekerden ya da normal dedi. Ama bence şekerden çünkü insan yediği şeylerin rahatsızlığını hissediyor. Şeker yüklemesi yaptırsam mi ben de bilemiyorum.
Selcantvsn cLearQueen yaptiricam zaten test 22 haftalıgim şekerli yiyince midem bulaniyo ama her seferinde kendimi tutamıyorum yiyorum biraz
cLearQueen Selcantvsn sekerli seylerle alakası pek yok. Mesela.ben cikolata yerim cıkmaz ama hamur işi yersem fırlar
hakinh Detaylida doktor su sınırın aktinda olduğu için yaptırabilirsin demişti. Bir ay sonra kendi domtoruma gittim suyu normal şeker yuklemesi yapmamiza gerek yok dedi. Yüksek kalorili şeyler yeme dedi.