Ozlemsrkytn Emzirme sütyeni aldınız mı, nerden aldınız memnun kaldığınız bir marka var mı, gerekli mi? Doğum sonrası içinde normal beğendiğiniz sağlam teli hemen çıkmayan güzel sütyen önerilerine açığım…
busra_2332 Ozlemsrkytn ben almıştım ama çok kullanmadım canım. Dışarı çıkarken takıyodum hiç kullanışlı değil ya şimdi ikinci gebeliğim. Almadım ilk gebelikten kalan 2-3 tane vardı onları kullanırım
Bubu_ Ozlemsrkytn ben yarım atlet tercih ettim göğüs pedi olduğu için uçları vs belli de olmuyor bu gebeliğimde de almadım kimi kullanışlı diyor kimi tercih etmiyor 🤷🏻♂️
Derya-D Ozlemsrkytn bir yerden emzirme sütyenlerinin de süte engel olduğunu duymuştum. İlk bebeğimde taktım sütle alakalı çok problem yaşadım. Şimdi en büyük boy yarım atlet aldım. Hiç sıkmıyor. İkinci bebeğimde hep bunları takicam
ngksu Ben erdem iç giyimin emzirme sütyenini aldım 2 tane trendyolda var hem uygun hemde çok memnunum hala kullanıyorum
bonik Dagiden aldım balensiz yarım atlet gibi ama çıtçıtlarıyla çıkarmaya gerek olmadan emzirebiliyorum. Bir beden büyük alın ama alacaksanız kalıpları küçük
Ececikko Kaplı aldım diğerleri görünüş olarak hoşuma gitmediği için. Trendyol dagi mağazasından aldım markası eros hem uygun hem güzeller
Sevgi3838 Ozlemsrkytn ben emzirme sutyen almıştım daha rahat oluyor emzirmek onla. Bir de sindi ikinciye gebeyim hiç camasirlarindan aldım çok rahatım su anda bunlarla devam etmek istiyorum doğumdan sonra da. Yarım atlet biraz giyip çıkarması zahmetli ama hiç çamaşırının arkası sutyen gibi kopcali pratik oldu
Ytsnzy Ozlemsrkytn ilk gebelikte bi tane emzirme atleti 3 tane emzirme sütyeni almıştım kapsız olanlardan evde takıyordum genelde dışarda normal sütyen takıyordum maksimum 2 saat duruyordum zaten dışarıda bunda da öyle yaparım olanlarda yeter almam zaten
TKumsall Ozlemsrkytn telli sutyen zor oluyor emzirme sutyenleri telsiz oluyor ve çok rahat benim bebegim bir yaşına girecek hala kullanıyorum normal sutyen takamiyorum şuan gebeyim yine emzirme sutyeni bile darliyor beni
Cosimaniehaus Ozlemsrkytn tampap markalı emzirme atleti aldım yorumları iyiydi kargo gelmedi henüz . Hm nin emzirme sütyenlerinden de alacağım spor duruyor.
Evhamlikurabiyeanne 2.dogumumu yaptim gecen ay ilk kizimdan kalma vardi yenilerini almadim ama ben sevemedim emzirme atleti de sutyeni de su an normal sungersiz olanlardan kullaniyorum o kadar gerekli bir sey degil bence