--sy merhaba hanımlar 🥴 30+4 haftalığız 2 gündür karnımda halay çekiyor sanki hep hareketli bi bebekti ama iki gündür deli gibi bi hareketlilik var bazen deprem oluyor gibi hissediyorum 🤦🏻♀️ bu hareketliliğin sebebi nedir ki sizce
Evin_450 --sy 33 haftalığız benimkide sabah pek ses yok ama akşamları yerinde durmuyor bazen sinirlendiğim bile oluyor 😅😅
SanBMom --sy 30 32 arası benimde öyleydi şimdi hareketleri azaldı ama vurduğu zaman cok can yakıyor veledim
--sy Evin_450 benimki alıştırdığı şeklinin dışına çıkmaya başladı hareket etse mi iyii etmese mi iyii insan şaşırıyo 😂
Htccndn Bende 33+2 günlük hamileyim benimkide öyle maşallah yerinde hiç durmuyor bazen bir yere toplanıyor ve canım çok yanıyor ama bende diyorum hareket etmemesinden iyi diyorum bence sizinkide iyi birşeydir ☺️
--sy Htccndn tabi ki hareket etmesi daha iyi ama canımı yakmadan yapsın şu işi 😂 ikidir ultrasonda yüzünü göstermiyor bu hareketliliği biraz da ultrasona saklasın
Evin_450 Htccndn He ya hiç sorma hastaneye gidiyorum bakıyorum birşey yok oraya gider gitmez hareket ediyor değişik bi çocuk sağlıkla gelsinler inşallah 💙🙏
senain --sy yaaa ne güzel sizin adınıza çok mutlu oldum 🥲 Ben 17+4 deyim ufak tefek seyremeler içimde kıpırtılar hissediyorum o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam🫶🏼
Htccndn --sy ahahaha sende doğru söylüyorsun aslında bizimkide yüzünü hiç göstermez bir kez detaylı ultrasonda gördüm başka hiç göremedim eliyle hep saklıyor yüzünü 😂