Aysegulll_37_annelikk Şeker sınırda çıktı benim diyet verdiler ama bazen şeytana uyup diyeti bozasim geliyo diyeti hiç bozan varmi.veya bu konuyla ilgili sıkıntı yaşayan yada yasamayan
Kze Aysegulll_37_annelikk bende seker henuz cikmadi ama riskim var pcoslu oldugum icin insaniz bence ister istemez bazen bozuldugu zamanlar oluyor bir ogunde de olsa bazen cok agir gelebiliyo yiyememek sevdgn seyi :(
deryakuralerturk Aysegulll_37_annelikk bence uymaya çalış benim yüksek çıkmıştı ilk gebeliğimde diyetle düşmeyince insülin iğnesi kullandım doğuma kadar
_ozlmm Aysegulll_37_annelikk Valla benim şekerim var 24.hafta da öğrendim 32.haftama kadar sağlam bir şekilde diyet yaptım insülin kullanmamak için daha sonra diyete uygun olmayan bir şeyi canım çok istedi bir kere yedim bir daha diyetime doğru düzgün uyumadım 35 haftalık oldum neredeyse her gün diyetten kaçamak yapıyorum canım inanılmaz istiyor yasak şeyleri tabiki yine abartmamak şartıyla yiyorum ama yememek daha iyiymiş insan bir kere yiyince önüne geçemiyor maalesef 🥹
Aysegulll_37_annelikk deryakuralerturk ben ilk söylediklerinde çok dikkat ettim bir hafta şekerini takip edelim ölç dediler 1 hafta ölçtüm hep normal çıktı yüksek cikmadi doktorda insuline baslamaua gerek yok doğuma kadar böyle devam et dedi şuan hiç olcmuyorum yuksekmi dusukmu belli değil
Aysegulll_37_annelikk _ozlmm ayy seninle aynıyız bende aynn öyle yaptım şuan canım isteyince atıyorum ağzıma abartmamak şartıyla bebek istiyo sonuçta size de önden.gidiyoe fln dedimi bana bir hafta önden gidiyor demişti
deryakuralerturk Aysegulll_37_annelikk benim açlık şekerim bile çok yüksek çıkıyordu tokluk daha da fazla o yüzden mecbur başladım ben normalse gerek olmuyor zaten inşallah hep iyi devam eder sağlıkla kucağına al 🥰
Aysegulll_37_annelikk deryakuralerturk amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım inslalh bebislerimizi kucağımıza