Egeninannesimerve Adaçayı içip doğumunu tetikleyen başlatan kişiler oldu mu ya da ne çeker öneriyorsunuz doğumu başlatmak için
4949zilanerturk Egeninannesimerve Adaçayı içip doğuran var mı bilmiyorum ama ahududu çayı yaprağını demleyip içip 4-5 gün sonra doğuran var o da ben😂😊
33caglaunlu 4949zilanerturk ben burda bulamadım hangi aktara sorsam yok dedi nerden bula bilirim acaba 🤔
Egeninannesimerve 4949zilanerturk peki bir kere mi içtin yoksa doğum yapana kadar her gün tükettin mi günde kaç fincan içtin canım
4949zilanerturk Egeninannesimerve çay gibi demlikte demledim gittim geldim saat başı bir bardak içe içe içe bebek de dayanamadı içeride😂 40+0′da açılma nişan su vesaire hiçbir şey yoktu Ben de gittim aktardan ahududu yaprağı aldım İçtim içtim 40+4′le Sancılarım başladı 40 + 5′te de doğum oldu doğum yapacağım diyene kadar içtim sancım vardı kıvranıyordum duramıyordum gittim Bir bardak yine içtim Sonra gittim 😂😂@Egeninannesimerve
tulayyarsln Bana da doktorum önerdi 37. Haftadan beri gündüz ahududu yaprağı çayı içiyorum akşamda melisa çayı şuan 38. Haftamdayım hafif sancılarım var nst de çıkıyor. Pazartesi kontrolüm var bakalım açılma vs var mı
tulayyarsln 33caglaunlu benim araştırdığım kadarıyla melisa çayı kasları falan rahatlatıyo gevşeme sağlıyo direkt doğuma etkisi olmasada rahat uyumayı sağlıyo ve tadı aşırı güzel 🥰 şifa niyetine içiyorum etkisi olur inşaAllah🤲🏻
tulayyarsln 4949zilanerturk yaa maşalllah size😅😅 ben her gün düzenli bir kupa olacak kadar içiyordum 😂 belkide fazlası iyi😁😁