Merhaba 15 gün önce sezeryanla dünyaya geldi bebeğim. Malum ilk günler ben pek bakım veremedim çocuğuma ağrıdan sızıdan annem baktı. 4 gün sonra sütüm gelmişti meme ucum olmadığı için silikon uçla ufak ufak emziriyordum tutuyordu iyi kötü kalanı da sağıp veriyordum kaşık biberonla onun dışında mecbur mama da veriyorduk. Ben meme reddi olmasın diye kaşık biberon kullandım ama onun akışının hızlı olmasına aşırı alıştı bebeğim. Kaç gündür mememi veriyorum yine silikon uçla tutuyor ama süt çok yavaş geldiği için sinirleniyor bırakıp ağlamaya başlıyor uğraşmak istemiyor. Deniyorum deniyorum kıyamıyorum en son yine kaşık biberonla besliyorum çok ağlıyor. Ne yapacağım biberona mı geçeyim en azindan yavaş yavaş akıyor biberonda. Silikon uçsuz hiç alamıyor ağzına zaten. Şimdi 60 ml süt bir öğünde iyi kötü çıkarıyorum ama büyüdükçe ihtiyacı artacak sağıp vermek de uğraştırıcı. Emzirmek istiyorum bebeğimi hem en sağlıklısı hem en kolayı. Ama nasıl unuturabilirim kaşık biberonu aç mı bırakacağım emmek zorunda kalsın diye nasıl kıyacağım çok ağlıyor azıcık acıksa yıkıyor ortalığı.