Evet kızlarrr bende doğurdum allaha çok şükür. 2 tane zorunlu kürtajdan sonra bu duyguları tadamayacağımı düşünmeye başlamıştım ki kızıma hamile olduğumu öğrendim ve 38 hafta süren hamilelik yolculuğum başladı. Normal doğuma doğru giden hamilelik serüvenim bebeğimin boynuna 2 tur kordon dolanmasıyla son buldu ve acil sezaryene alındım. Aslında bir hafta daha bekleyecektik ama bebek kilo almamaya başlamıştı doktorumda daha fazla tutmaya gerek yok dedi. 38 haftalık olması gerekirken 37 haftalık dünyaya gözlerini açtı canım kızım. Çok şükür kuvöze girme durumu olmadı ultrasonda 3 küsür kilo çıkıyordu doğduğunda 2620 kiloydu ve minicikti. Gelelim sezaryene. Tahmin edeceğiniz gibi sonuçta kesilen bir doku var ve ister istemez ağrı oluşuyor ama can alacak kadar değil zaten sürekli ağrı kesiciler yapıyorlar hafif sızlama hissediyorsunuz ilk yürüme asla zor değil hatta tek tavsiyem bol bol yürüyün çok rahatlarsınız aniden kalkmamak ve sakin kalmak en önemlisi. Benim en çok zorlandığım 2 an vardı birisi gaz çıkartmaya çalışırken diğeri ise ebe kanama kontrolü yapmak için karnıma bastırdığında ağrıları hissettim ama asla durulmayacak kadar ağrı yoktu saniyelik ağrılardı. Beni çok korkutmuşlardı asla korktuğum gibi geçmedi. Sezaryen olacak annişlere tek tavsiyem kimseyi duymayın ve kendi hikayenizi kendiniz yazın müdahale edilmesine izin vermeyin ben şimdi biricik kızımla yazıyorum bu hikayeyi darısı isteyen ve bekleyen tüm güzel annelerin başına. Burada çok güzel zamanlarım oldu sizleri seviyorum ❤️