eymeninannesii Hulya00 🤣🤣uygulamada bebegin hickirginida hissedersiniz yaziyo o da olabilir ama daha önce böyle bişey olmuyodu bebeim işte damar seğirmesi değil 😉
Sakirtugce33 eymeninannesii bende hissediyorum eşim elini koyuyor hissetmiyor ben daha net hissediyorum 21 den sonra oda hiddeder
eymeninannesii AyEr canim16 da ben sormustum doktoruma damar seyirmesi dedi erken henüz dedi bide şey diyorlardı kilolular daha geç hisseder ben kiloluyum ama hissediyorum 🙈 çok şükür
Anacsevgidolumelek Hulya00 sizinki belliydi sanki diye hatirladim da deneyelim bakalim.dogru mu biliyor diyecektim :))
Mervengin34 Benim 30 haftaya kadar erkek dediler sonra kiz dediler. Kensi doktorum erkek dedi tekrar. Ucuncu naska ni doktora gittik once kiz dedi sonra erkek.. Kime inanicam sasirdim💁
Hulya00 Anacsevgidolumelek haa yok canım belli değil arkadaşla yazıştığımızı okudaysınız biz öyle hayal kuruyoruz hislerimizle bakalım erkek hissediyorum ama 13 şubatta belli olacak inşallah doğruluk payı olduguna inanmıyorum açıkcası yinede yolladım bakalım diye ☺️
Anacsevgidolumelek Hulya00 hayirli yavrucuklarimiz olsun da merak her annede var :)) once sagliklari :)
Hulya00 Anacsevgidolumelek aynen öyle canımm amin cümlemize inşallah Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip eylesin 🙏☺️