eymeninannesii Hulya00 hımm anladım cnm rahime yarış sekillerinden anlıyorum demişti canım bildiğim kadarıyla amin inşallah sağlıkla gelsin inşallah bebisler
Hulya00 eymeninannesii olabilir kuzum benimkide o gördügün belki benimkine baktın mı bilmiyorum ama benim sagda ya 1 hafta sonra kafası solda yani sola geçmiş 🤔☺️ Anlamadım yer değiştiriyolarmı öyle ☺️
Mrvgns35 @Melikesultan https://hizliresim.com/6a92XP Bizede bi bakarmısın salı öğrenicem ama genede merk ettim
eymeninannesii Hulya00 tabi canım yer degistiriyolar şuan ben 19+0 haftamdayım bariz bi şekilde pit putları hissediyorum vok güzel bi duygu yaa 💙
Hulya00 AyEr diyabetlianne yazıyor konuştuk onlada yanlış anlaşıldım sonra düzelttik ☺️ Bebişi büyük bizden erkekmiş dogru çıkmış sende at istersen bakalım dogru çıkcakmı ☺️
Hulya00 AyEr söyleyim sana googleye hızlı resim yükle yaz ilk çıkana tıkla dowland diyorya oraya tıkla resmi yükle sonra altta forum - web vesayre yazıyor alttında link var forum yazanın linkini kopyala buraya yapıştır ☺️
Hulya00 eymeninannesii aayy bende hissedeyim Rabbim inşallah sag salim o günlerimize göstersin. Nası bi duygu çok merak ediyorumm acıtıyormu peki ☺️😍
eymeninannesii Hulya00 insallah en kısa sürede hissedersin yumuşak yumuşak pit pit olarak hissediyorum cnm😉