Deletedmom_116 Songul-12 ya bebişler niye hep dotunu donuyo😂😂kaç fotodur aynısı erkek bebiş hissettim
Deletedmom_116 Zezeb dotunu dönmüş ama erkek gibi hissettim 💙 üslubunu dünden beri yargiliyorlar nedense 😂😂Ama kötü anlamda Kötü biseyde yok aslında ama
turkan403 turkan403 banada da bakar misiniz 10+6da kiz dedi 13+4de kiz gibi ama küçük da kesin demeyim dedi iki kızım var inşallah rabbim gönlümüze göre verir 🤲
turkan403 turkan403 https://mutluresim.com/images/2024/09/07/zKFE0V.jpg. Bide bu var kafasi neresi eli kolu beli olmuyo ama,🙋🤣🤣
turkan403 SenHepMercimekOlarakKalacaksin mrb bu ultrason resmini e nabizdan mi bakiyosunuz yoksa orda mi çektiniz
SenHepMercimekOlarakKalacaksin turkan403 benim doktorum ultrason goruntulerini bana mail atiyor cikti olarak vermiyor. Ben de mailimden alip kaydediyorum galeriye.
turkan403 SenHepMercimekOlarakKalacaksin ay cok guzel özele gidiyosunz o zaman ben devleten zar zor iki tane alabildm oda net vermiyolar🤦
SenHepMercimekOlarakKalacaksin turkan403 evet ozel muayenanesi olan bir doktora gidiyorum. Devlete arada gittigim oluyor ama ultrason fotosu bile vermiyor😂