Sellennns Deletedmom_116 maalesef haftaya gideceğim 16 haftalık oluyor sanırım gösterir artık bu ultrason fotoğrafında doktor bir şey demedi gelecek ay bakalım bi dedi emin olamadı sanırım 😀
Deletedmom_116 TKumsall Erkke gibi pipi mi o gördüğüm acaba bacakmi ama yapısı kız yapısı ben erkek diyorum
TKumsall Deletedmom_116 10 haftalık daha pipi olduğunu sanmıyorum ama bende erkek olacak diye düşünüyorum ilki de erkek ultrasonda yönleri farklı gerçi biri sağdan biri soldan büyümüş yinede içimde hiç umut yok eşimin ailesinde hep erkek torun var
Deletedmom_116 Ebrueren ya o öyle tahmin değil his değil az çok fotoya göre hisbtahmin🥹😂😂Atarsan söylerim
canimyavrum_ Deletedmom_116 bizede bakar misiniz 
Ebrueren Deletedmom_116 tamam kız daha ilk kontrole gidicem o ultrason fotosundan anlamazsın herhalde bi 3 gidişimdekinden anlarsın belki 😂🫶🏻
Deletedmom_116 Mom2123 Yine yanıltıcı bir bebiş aslında hersyei kız ama son fotosunda Şüphe ettirdi kendinde 🥹😂
Deletedmom_116 TKumsall ya öyle deme Belki kız olur 🌸Dediğim gibi Net görülmüyor ama hafif pipi var gibi Emin olmamakla birlikte İlerleyen zamanlarda doktor Goremezse tekrar bakarız
Deletedmom_116 Aselneva_23 Emin olmamakla birlikte erkek bebiş diyorum ama kese yapısı vs kız gibi büyüyünce tekrar bakalim doktor soylemezse