Deletedmom_116 zubeyde2022 hayırlısı kalbinden geçen olur inşallah ♥️benimd eoglum var kızım olsun isterim yalan yok 😂♥️
Deletedmom_116 Canan0305 bakalım Dr soylemezse bı daha tahmin ederiz😂 ben atmadim ya profilde var dicemde geride kalmıştır atayım yeni
Deletedmom_116 turkan403 olsun üç kız biz üç kız kardeşiz rahtcana 😂arada tek erkek rezil olur bı daha dogurmucaksan snsnwn
turkan403 Deletedmom_116 orasi oyle ama insan istiyo ya sülalede kiz torunu ben veriyom gözler bizde hep🙋🥺🤣
Deletedmom_116 turkan403 😂😂Maşallah maşallah ben seni hatırlıyorum sanki oncedne ya 😂sen biliyomusun beni
Deletedmom_116 BeriKeskin kese çok ufak daha xoook erken ama oğlumun kesesi yuvarlakti bu değil kız olabilir Keisn değil
4949zilanerturk Deletedmom_116 Deletedmom_116 al benim doğmuş bebeğimin eski resimlerine de tahminde bulun belki beni bi yerlerden hatırlarsın bile😂😂
Deletedmom_116 4949zilanerturk İsmin yabancı gelmedi aslında ama 😂😂bilemedim ayol kimsin Erkke bu bebiş galiba
4949zilanerturk Deletedmom_116 kiz evet erkek oğluşum oldu 1 ay 19 günlük bugün belki daha önce postlarda görmüşsün falan o anlamda😂