turkan403 Deletedmom_116 eved öyle yapmış doktor da kiz gibi dedi ama 🥺 sağlıklı olsun iki kizim var erkek olur diyodum bende hep
Deletedmom_116 turkan403 olsun üç kız biz üç kız kardeşiz rahtcana 😂arada tek erkek rezil olur bı daha dogurmucaksan snsnwn
Beyzacaa Cns12- evet gerçekten öyle o hastanede iki doktora daha gittim ama asla Necla hoca gibi tatlı dilli güler yüzlü değillerdi. Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyleee
Deletedmom_116 Canan0305 bakalım Dr soylemezse bı daha tahmin ederiz😂 ben atmadim ya profilde var dicemde geride kalmıştır atayım yeni
zubeyde2022 Deletedmom_116 1 kızım var inşallah bu bebişim de erkek olur 2 meyveyi de tatmak nasip olur öğrendiğim zaman dicem size inşallah 🥰
Deletedmom_116 zubeyde2022 hayırlısı kalbinden geçen olur inşallah ♥️benimd eoglum var kızım olsun isterim yalan yok 😂♥️
_Mother_ Deletedmom_116 yok aşkım fazla yorum olunca aynen uyarı veriyor bazen hızlı gidiyorsun diye 😅
Songul-12 Deletedmom_116 hadi inşallah bir kızım var bide oğlum olsun istiyorum hayırlısıyla bakalım cuma günü doktorum söylicem dedi