Hhjkk Merhaba herkese 37 haftalik hamileyim. Tansiyon yükselmesinden dolayı doğuma gidiyorum acil. Kimin duası kabul olur bilinmez lütfen bana da dualarınızda yer verin. Sag salim bebeğimi kucağıma alayım. İsmim Simge 🤲🏻
Neferut Hhjkk inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bir sıkıntı olmadan 🙏 tansiyonunuz kaça yükseldi?
Fatmanur12345 Hhjkk bisey sorucam öncelikle sağlıkla kavuşun kolay geçer insallah bende8+4 olduk tansiyonum yüksek hep
Elifff2112 Hhjkk Kurban olduğum rabbim sana kolaylık versin içindeki sıkıntını alsın inşirah ferahlığı versin sağlıkla yavrunu kucağına al inşallah 🌸
Maviss718 Sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allah kuzum 🙏 Haftasıda gayet iyi Allahın izniyle birşey olmaz 🥰
Neferut Fatmanur12345 benim de 25+6 sürekli yüksek tansiyonum. İdrar tahlilimde protein eser miktarda çıktı doktor sorun yok dedi ama yoğun baş ağrısı ve tansiyon yüksekliği var. Sizin kaç oluyor tansiyonunuz
Zuhal_Y Fatmanur12345 Ben sabah kahvaltida 1 dilim ekmek ya yerim ya yemem makarna pilav kararinda tadimlik yerim tuzuda azalttim dikkat etmesem yukseliyor malesef😑
LinamAsyam Hhjkk korkma herşey çok güzel olacak bende acil alındım sağlıkla kavuşun inşallah kendıne geldıgınde bizleri de haberdar et. 🥰
dorukabioluyor Sağsalim kavuşun yavrunuzla inşallah çok güzel çok kolay geçsin Allah yardımcınız olsun.💕 güzel haberlerinizi bekliyoruz. 🤲🏻
Zehrayenianne Hhjkk Rabbim sana ve bebeğine şifa versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah haftası çok erken değil Allahın izniyle sağlıkla kavuşursunuz endişe etme ❤️
twinsmom__ Hhjkk hiç korkma simgecimm haftan iyi rabbim kolaylıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲🧿