Zey_zeyy Çok keskin ağrı ya da bulantı olmamakla birlikte, orta düzeyde var. Aşırı huzursuzluk var. Hanımlar sizde de oldu mu oluyor mu, çözüm olarak nasıl birşey buldunuz?
sdogancan Zey_zeyy bende 30. Haftayı bitirmek üzereyim bel ağrısı malesef ki bende yaşıyorum sanki bu haftaya kadar her şey çok iyiydi ama bu hafta yorgunluk+bel ağrısı+hemen yorulma+ara ara vajinamda tekma ağrı hissetme hepsi bir anda geldi gibi😅sağlıkla gelsinler miniklerimiz her şey unutulur inşallah♥️
Leylaaa_46 Zey_zeyy Mide bulantısı benim de var . Arada bas dönmesi geliyor tansiyon normal çıkıyor Bel ağrısı çok şükür yok . Gece 3 den önce uyuyamıyorum sürekli bi sıkılma hali tuvalet ihtiyacı . Vajina tarafında bir ağrı yoruldum artık . 8 10 hafta da bir an önce geçsin istiyorum 😄
Tuzlimon1 Zey_zeyy 29+4 bel ağrısı dün itibariyle başladı ama öyle böyle değil ayaktayken giriyor olduğum yere çökmek zorunda kalıyorum 🤕
skulentizm 29+2 bende de var. İçim bir anda çekiliyor gibi oluyor. Bel ağrısından ziyade karnım çok sert. Bu durum ayakta durmama ya da yürümeme engel oluyor. İyice ağırlaştığımı hissediyorum.
Zey_zeyy Tuzlimon1 bana magnezyum başlandı rahatladım. Bı Dr la konuş istersen sana da başlayabilirler