Fatma_Fatma kindacute bende sendenim ya masrafsız eşime söyledim masrafsız kadın almışsın oh ne ala diye para senin köpeğin olsun harca diyor 😊
tubavarlikk nur-can621 lazere gidiyordum bikini bölgesi 1750₺ verdim 10 seans için , 8. Seansım falan olacaktı hamile olduğumu öğrendim ilk defa ağlaya gittim özel bölge kaş bıyık 250₺ dediler toplam bana çok uygun geldi çok da bilindik biyer güzeldi
Badehandekuzey nur-can621 benim masrafım yok😂 kaşımı evde alıyorum lazerimi evde yapıyorum. Saçımı boyamıyorum yaş 25 beyazım yok ve esmerim farklı renkler yakışmıyor bence. Fön maşa elimden geliyor hatta eşime de yüzüne lazeri yapıyorum
Cansu-2600 Hazal001 Ay bide güzellik salonu falanda değil yani gittigim yer bildiğiniz mahalle kuaförü yani 😁 bide öyle güzellik merkezine gitsem nolur kim bilir
AdaEcem nur-can621 kuaför gitmiyorm. Lazer epilasyon almıştım evde yapıyorum. Kas bıyık kendim alıyorm. Saç boyamiyrm, kesimi şimdilik kendim az kesiyorm. Sıfır masraf 🤣
Daisyy000 nur-can621 Saç kesim bizim burada 500 olmuş, üstelik dümdüz kesilecek (traş makinası ile) kıyamadım eşime nasıl yapacağını anlattım ,youtubeden de bıkac video izledi çok güzel kesti 😅
Merve-betul Daisyy000 benn4 senelik hem öğrencisiyim hem çalıştım stajını yaptım 7-8 senedir kendim kesiyorum 6 senedir tıraş Makinesiyle düz kesiyorum demeye deneye kendi yontemimi gelistirdim
Merve-betul Ben kaş bıyık 100 veriyofum 120 olmuş artık biyigimi kendim alırım kaşa giderim başka bişey para vermiyorum agdami kendim yapıyorum saçımı kendim kesiyorum masrafsız bı insanim sadece ağda ve ağda kağıdı aliyorim toplu senede bir yetiyo😊
Bbuusra 52kmavis Bende de tam tersi ağda uzun gidiyor. Önce ağda yapıp sonra güzelce iple üstünden geçiyor
Lunaa01 0🤓 yıllarca lazere gittim artık sadece bölgemde çıkıyor onu da ağda ile kendim alıyorum. Kaş bıyık işini de kendim yapıyorum, boyada doğumdan sonra inşallah