Sedadvc nur-can621 Kaş bıyık kendim alırım. Manikür pedikür kendim yaparım. Jel tırnak filan sevmiyorum. Saçlarım boya değil. İki ayda bir kestiririm sadece. Senede bir kez perma yaptırırım. 3-4 ayda bir de lazere gidiyordum gebelikten önce. Tüylerim anca çıkıyor 3 ayda. Kozmetiğe ve kıyafete çok para harcarim. Kuaför masrafim yok. 😅 Doğumdan sonra microblading ve botoks yaptırmayı düşünüyorum emzirmede izin çıkarsa. 😅
nur-can621 Sedadvc botoks ilerde olabilir şuan için gerek yok saçıma boya yapmadım hiç kıyamıyorum nedense
Fatma_Fatma kindacute bende sendenim ya masrafsız eşime söyledim masrafsız kadın almışsın oh ne ala diye para senin köpeğin olsun harca diyor 😊
Kader-46 Ağdam yok lazere gitmiştim. Kaş bıyık 150. Saç boyatmıyorum şu an hamilelikten. Bu dönemde kuaföre çok para harcadığımı söyleyemem😅
aysenuraydin2 52kmavis bende zaten normalde lazere gidiyordum şimdi hamilelikten dolayı gidemediğimden ağda yaptırıyorum canım 🙂
Lagertha46 nur-can621 0 tl kaşım hamilelikten dolayı seyreldi onuda kendim alıyorum. Öncesinde lazer geçmişim var hormonlar bozulduğu için ağda atıyorum arada. Bu demek değildir ki bakımsızım.
Serap09 nur-can621 ağda sadece genital yaptırdım 300 verdim komple vücut 800 TL o kadar veremem maalesef kaş aldırmak 100 TL keratin bakım ve boya 4.000 dedi manikür pedikür 750 ikisi yani çalışmayan yaptıramaz bence her ay zor
nur-can621 Serap09 vii bu ne bacım lazere 3.500 vermiştim geçen yıl hamile kalınca ara vermiştim tekrar başladım aynı paket 10 bin olmuş kadın olmak da zor bu devirde
Sedadvc nur-can621 Benim yaş 37. Benim için birkaç yerde ihtiyaç var. Boyun cizgim derinleşti sürekli aşağı bakmaktan. Ve tabi kaz ayakları çıktı. Buralar gözüme batıyor. 😅
Serap09 nur-can621 maalesef çok lazer benim cildim hassas ve metal alerjim olduğu için o cihazlar beni kötü yapıyor deneme atisi yapılmıştı ve heryerim kızarmisti bir kaç yıl önce ve zaten hamileyim alerjim olmasa bile
Ytsnzy Mlsaa99 yaa ben normalde kendim alıyordum ilk gebeliğimde 6 aydan sonra kuaföre başladım zorlanınca alıştım rahatlığına sonra hiç kendim almadım bi doğuma çok yakın komple vücut gidicem bakalım o zaman ne kadar bayılırım artık😀
ikiaslanannesi80 nur-can621 Kaş bıyık 100₺ Bikini bölgesi koltuk altı bacak kol ağda 300₺ Aylık 400₺ kuaför masrafım oluyor onun haricinde manikür pedikür saç boyama işlerini evde kendim yapıyorum
Vlog1345 Hanımlar eğer sizde benim gibi ağdaya kuaföre gidiyorsanız mutlaka kendi ağdanızı götürün ve onunla yapmasını isteyin hele ki bikini bölgesini. Siğiller ağda yoluyla da bulaşabiliyor sizden önce yaptıranın kim olduğunu bilemezsiniz