Ceysey Kayseri’de detaylı ultrason yapan yerleri formdaki yorumları okuyarak aradım. Sonuçlar; 1) Kızılay hastanesi tenezzül edip telefonu açma zahmetinde bulunmadı. İletişim sıfır. 2) Yorumlardan yola çıkarak Hüma’nın fiyatı uygun diye aradım. Detaylı ultrasonu yapan kişi radyolog üstelik fiyatı 350 lira ve muane süresi pozisyon uygunluğunda 10-15 dakika arası sürüyor dediler. 3) Erciyes’in fiyatı 300 lira muane süresi pozisyon uygun olursa 10-15 dakika dediler. Yapan kişi radyolog 4) Mustafa Başbuğ’u aradım. Kendisi Perinatalog ücret için 400 lira dediler. Muane süresi yorumlarda hep yazılmış 1 saat falan diye sekreterine sordum. Bebeğin pozisyonuna göre değişiklik gösteren bi durum 15-20 dakika da sürebilir yarım saati de bulabilir dedi. 5) Bir diğer perinatalog olan Tuncay Özgün’ü aradım. Sekreterinin dönüş yapacağını söyledi. Bilgi vermedi. Beklemedeyim. 6) Magnet, Acıbadem, Memorial hastaneleri ise detaylı ultrason yapmadığını söyledi. 7) Dünyam’da 21-22 hafta arası yaptırılmasının daha uygun olduğu bebeğin kalbinin daha rahat incelenme fırsatının olduğu söylendi. Doktorun unvanı ne onu bilmiyorum. İsmi İbrahim gelmeden bir kaç gün önce randevu alın uzun süren bi işlem çünkü dedi. Ücret olarak da 300 lira olarak güncellendiğini söyledi. *Benim gibi şehir dışından gidecek olan annelere veya detaylı ultrason yaptıracak Kayserili annelere fikir olsun diye yazıyorum.
Kaderyunus Ceysey Tuncay Özgün'e yaptırmıştım Ekim ayında ve çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederiim🤗 bu postta çok faydalı olmuş eline sağlık 😊
Halime2015 Ceysey ben mustafa beye gittim canim profesör diye tercih etmiştim ayrica cok da ilgilendi tuncay beyle arasinda fiyat farkida cok yok kayseride baska prof yok diye biliyorum
ysn_mnvvr Ceysey bende Kayseri de yaşıyorum 20 haftalıkken Tuncay beye gittik çokda memnun kaldım herkese de tavsiye ediyorum soranlara
Ceysey Kaderyunus Çok teşekkür ederim ☺️☺️ Tuncay Özgün’ü çok övmüşler. Olumsuz bi yoruma rastlamadım şu ana kadar sekreterinin dönüş yapmasını bekliyorum. Bilgi alır almaz burda da güncelleme yapacağım. Siz kaçıncı haftanızda gitmiştiniz?
Melikesultan Kaderyunus Ceysey anladım aslında devlet hastanelerine erken giderseniz bir kaç saate sıra verirler şehir dışından geldiğinizi söylerseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum
Ceysey Melikesultan Kayseri’de yaşamıyorum. Eşimin işi nedeniyle Ağrı Patnos’tayım ve burada yapan doktor yok. Bize en yakın Erzurum’da varmış ve oraya da git gel 8 saat sürüyor. Haftaya da eşimin işi nedeniyle Kayseri’ye geleceğiz. Biz de Kayseri’ye gitmişken aradan çıkartalım diye düşündük. Devletten bu kadar kısa sürede sıra almak mümkün değil ve bizim Kayseri’de kalacağımız gün sayısı da kısıtlı. Biraz mecburiyetten anlayacağınız 🤷🏻♀️
Kaderyunus Ceysey 21 haftalıkken gittik biz 😊 Kendisi Tıp Fakültesinde derslere girdiği için mesai saatleri dışında ilgileniyor akşam 5ten sonra ve çok ilgileniyor güler yüzlü detaylı anlatiyor herşeyini 😊 300 TL vermiştik biz bu arada zam geldiyse bilmiyorum 🤷♀️
Ceysey Melikesultan aklıma gelmemişti valla Allah razı olsun. Eşimle bi görüşeyim. Şansımızı denesek olur aslında 😊
Ceysey hacerhacer çok teşekkür ederim ☺️ o kadar yere telefon açtım. Bilgi aldım. Yeni yılla birlikte hastane fiyatları da değişmiş dedim bari boşa gitmesin paylaşayım en azından fikir olur 😊
Mert_annesi Bende Kayseri de yaptirdim. Tuncay Ozgun harika bir perinatalog. Yaklaşık 1 saat ugrasti . Bebegin donus yonu degistiginde biraz oturup tekrar donmesini bile bekledik. Cok ilgili muazzam bir perinatalog. Bildiklerimi aktarmak istedimm. Siz tekrar arayin sekreterini bence. Donus yapmasını beklemeyin. Kibar bir hanimm. Yardımci olacaktir eminim
Ceysey Mert_annesi dönüş yaptılar ama ben buraya yazamadım dün yoğundum biraz telefonda bile ilgililerdi 😊
Kaderyunus Ceysey biz çok sıkışık bi zamanda yaptırdık canım hatta eski alyansımı bozdurdum da gittim ama odadan çıktığımda her kuruşunu hakkediyormuş gerçekten dedim 😊
Ceysey Kaderyunus çok sevindim gerçekten boşa gitmemiş hiç değilse Biz de randevumuzu aldık gitcez inşallah ☺️