1PrensAnnesi___ Biz 31 haftalık olduk.dahada ağırlaştım otururken bile zorlanıyorum bazen. sizin nasıl gidiyor dogum sekliniz belli mi ?
Aylaa123 1PrensAnnesi___ ben hareket ederken zorlanmıyorum karnım pek olmadığı için ama bebek bu ara toplanıyor beni çok rahatsız ediyor onun harici iyiyim doğum şekli belli değil malesef
Ozeeer 1PrensAnnesi___ bizde 30+4 haftalık olduk son günler zor geçiyor hiç bişey yapmak istemiyorum çok zorlanıyorum özellikle akşamları sertleşiyor karnım sürekli
mervegulerktas 1PrensAnnesi___ bebek baş asagi dönmüş ama doğum şekli henüz belli değil daha erken gibi 🙂↔️ haftalar ilerledikçe sona yaklaştıkça heyecan çok fazla artıyor 🥰 herkese hayırlı doğumlar diliyorum 🦋🪽
Ozeeer 1PrensAnnesi___ evet akşamları daha da sert oluyor karnım şu günler geçip dogursaydik hemencecik 🤲🥹
Gkya 1PrensAnnesi___ azıcık yürüsem yerde kalıyorum suyum çıkıyor birde bir kaç gündür vajinaya bve karnımda adet sancısı gibi ağrılar olıyor sizde de oluyor mu bu tarz ağrılar
1PrensAnnesi___ mervegulerktas Amin hayırlı doğumlar olsun sizin içinde😇Bizimki makat gelis hâlâ. aynen sona yaklaştıkça daha çok heyecanlanıyor insan.
mervegulerktas 1PrensAnnesi___ döner daha insallah hareket edecek kadar suları varmış bu süreçte 🙏🏻🙂↔️
Nezahatozen Gkya aynı sorun bende de var hatta sağlık ocağına gidicem kan idrar vercem enfeksiyon vs var mı diye
Gkya Nezahatozen enfeksiyonum vardı çok şükür geçti tekrarladı mı bilmiyorum ama enfeksiyonum varken hiç ağrım sancım yoktu bu garllı geldiiği için endişelendim