Merhabaaa sonunda bende aldım oğlumu kucağıma anlatmaya başlamadan önce yarı pozitif demem doğum sırasında kendi yorgunluğum yüzünden olan sıkıntı korkmayın yani
Şimdi anlatayım
Pazartesi benim kontrolüm vardı kan falan vermiştim onları gösterdim 39+ 4 düm o zaman nst ye girdim ilkinde bir kere kere sancı çıktı ikinciye girdim normal çıktı eve geldim açıklık falan bakılmamıştı sancım yok diye sonra neyse eşim uzakta çalışıyor duruma göre yola çıkacaktı dedim hiç bişey yok yarın akşam falan gelirsin dedim sonra gece yattım ben Salı gecesi sabah 4 gibi hafif sancıyla uyandım miyom olduğu için bende yine miyom sancısıdır dedim tuvalete kalktım hafif bir akıntı gibi bisey aktı ama su değil akıntıydı sonra tuvalete gittim silinince baktım hafif kan var dedim sanırım başlıyoruz sancı takibi yapmaya başladım ama asla düzenli değildi bazen 1 saatte bir bazen 5 dk bir geliyordu her lavaboya gittiğimde de hafif kanlı akıntı geliyordu sabah 6 gibi nişanda geldi sonra eşimi aradım sen yola çık dedim anneme söyledim dedim ara ara sancım var ama düzenli değil neyse kuzenim kalacaktı yanımda onu aradık acil bisey olursa haberi olsun diye sonra duşa falan girdim ama benim sancı hala düzensiz kuzenim sende miyom vardı yinede gidip bir görünelim dedi saat 12 buçuk gibi acile gittim Bilkent’e söyledim doktor açıklık baktı dedi 3 cm açıklık var sonra ebe bende kontrol edeyim dedi bakarken açıklığı 5 cm yaptı dedim noluyoruz 😂 direk doğum haneye çıkardılar ultrasona falan girdim nstye bağladılar herşey yolunda sonra doğum ebesi geldi o bakarken bir anda suyum geldi ve benim sancılar düzenli gelmeye başladı artmaya başladı önce biraz yürüttüler sonra duş aldırdılar tabi ben yoruldum biraz sonra açılma hızlansın diye ilaç verdiler 4 gibi sancım artmaya başladı 7 cm oldu derken 17:11 de doğdu bebeğim ama ben son dakikaları artık ıkınamadığım için dikişim biraz fazla oldu birde sancı gelince ben bağıramadıgım için genelde hep kendimi kastım burda bende titreme krizine sebep oldu bağır dediklerinde bağırın ıkın deyince ıkının benim sorunum bunlar oldu genel olarak hastaneyi ve ilgiyi beğendim bir sorun yaşamadım 😊