tubavarlikk Fetal dna yaptırıp yüksek risk çıkıp, sağlıklı bebeği olan varmı. Lütfen sadece bunu yaşayanlar yada tanıdığı olanlar yazsın
esca344 tubavarlikk burda gördüm canım bana doktor şöyle dedi negatifte yanlış sonuç olmuyor anca pozitif de düşük ihtimal de olsa yanlış sonuç verdiği gözlemlenmiş hatta bununla ilgili nette bir makale de vardı yüksek risk çıkan ne ? sağlıkla al kucağına insallah usg de önemli tabi
merimiri tubavarlikk yani fetal de pozitif çıkıp amniyo sentez de temiz çıkan okumuştum burada ama hani umarım sizin Bebek’te de hiçbir şey yoktur
Aslaninannesi_ tubavarlikk canım hangi firmaya yaptırdın ? Bir firma var onun güvenirliği yok diye biliyorum inşallah ona yaptırmamışsındır
1017 tubavarlikk ben 38 yaşımdayım 2. Çocuğuma hamileyim ikili taramada yaşa bağlı (trızomı 21 ) risk çıktı doktorum fetal dna istedi onun önerdiği yere yaptırdım 2 hafta sonra sonucum geldi oda riskli yıkıldım resmen amnıyosentez istedi doktorum sonra başka doktorlarada gıttım amnıyosentezi araştırdım ve devlette cok iyi bir perınotoloji uzmanı buldum ona güvendim ve yaptırdım amnıyosentezi cok zor zamanlar geçirdim 2 ayım zindan oldu hep ağlayarak geçirdim o günleri ben doğurmak istiyordum ama eşim gebeliği sonlandırmak istiyordu o yüzden o günleri hatırlamak istemiyorum amnıyosentez İn sonucum temiz geldı doktorun bana soylediği an yere yığıldım ağlayarak 2 hafta sonra kesin sonuc geldi rabbime binlerce kez şükür oda temiz şuan 33 haftalık olduk şöyle bişey vardı bende ultrason bulgularım normaldi hep yanı anlayacağın canım fetal dna sonucum da yanılma oldu benım
tubavarlikk esca344 teşekkür ederim, Down dediler yani pozitif çıktı sonucum,17. Haftadayız suan detaylı ultrason yapacak sanırım doktor 13 eylüle gün verdi
esca344 tubavarlikk usg bulguları da çok önemli dediğim gibi pozitiflerde hata verdiği olmuş insallah sağlıkla alırsın kucağına 🤍
Alone Cnm emin olmak istiyorsan amniyosentez öneririm. Benimde fetal DNA öyle çıkmıştı seni çok iyi anlıyorum yanılma ihtimali olan bir test olduğu için acabalarla geçireceksin gebeliğini. Araştır ve iyi bir doktorda amniyosentez yaptır en azından emin ol
tubavarlikk Alone işte amniyosentez gibi düşünmüyorum, onu yaptıracağıma doğumda öğrenirim , şuan Down diye kabullendim zaten Allah büyük onun takdiri, tabi insan merak edip soruyor illaki 🌸
tubavarlikk esca344 inşallah çok teşekkür ederim, usg zamanını bekliyoruz inşallah sağlıklıdır organları herşeyi amin. Allah her anneye sağlıklı hayırlı evlat versin
Aslaninannesi_ tubavarlikk canım ben firma araştırırken bu firma hakkındaki yorumları hiç iyi duymadım yanlış çıkan çok varmış sende bakabilirsin
Aysenbaby Bende genoksta yaptırdım bizim down değil başka bi sendrom yüksek riskli çıktı amniosentez yaptırdım sonucunu bekliyorum
Kullanicii2345 Merhaba anneler bende genoks a yaptirdim temiz cikti temiz olanlarda sorun olmuyomus ama riskli gelenlerde bazilarinda yanlislik varmis ama hepsinde degil tabi
Aslaninannesi_ tubavarlikk tabi google yorumlara bak yanlış çıkan çok ben o yüzden oraya yaptırmadım içini ferah tut sen
tubavarlikk Aslaninannesi_ 🥹 ahh Allahım bi sağlıklı olsa yavrum bişeyi yok deseler dünyalar benim olur 🥹🌸🌸 hadi bakalım Mevla görelim neyler