Gamze_dn Erkekannisi2 ben adete 5 gun kala ogrendim asiri bel agrisi adet olacakmisim gibi avri ve goguslerin sismesi
Fatime217 Erkekannisi2 aşırı derecede kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti , ilk kızımda hissetmemiştim hiç bişey
Merve-metin Erkekannisi2 adetlerim hep düzensizdi 2 gün gecikme yaşadım ben yine hiç oralı olmadım her zaman ki gibi gecikme yaşıyorum dedim mide bulantısı başladı hiç test yapmadım doktor normal yolla hamile kalamazsın dediğinden test yapmadığımdan midemi üşüttüm diye acile gittim de beta bakalım dedi betam 24031 çıkmıştı ama tek belirtim gecikme ve mide bulantısıydı
soniy_55 Ya ven pozitif gördüm 6 test yaptım hepside pozitif silik sabah mide bulantım oldu iki gün hafif göz kararmalarım ve baş dönmem oldu 5 gün geciken adetimde biraz önce oed dolucak şekilde kanamam var betam daha çıkmadı ne yapmam gerekiyor 😭
Gamze_dn soniy_55 oncelikle sakin ol cnm bunyemiz oyle guzel yaratilmiski sagliksiz gebeligi vucudumuz bile istemiyor ve adet goruyormusuz gibi atiyoruz.Suan doktora da gitsen sana bir progestan verip gonderecek .
Erkekannisi2 Fatime217 bende ıkı tane oglum var ne hissettım hatırlamıyorum , sadece adet gecıkmesıyle ogrendm , arada adet sancııa gbi sancılar giriyor olucam dıyorum gelmiyor acaba oglumu 3 bucuk hafta oldu memeden kestim ondan olabilirmi ki gecıkmem