Eceunverkanra Hilaldabaan 3bucuk aylikken bu zamanlarda basliyor sonra bir pik yapiyor sonra duruluyor tamamen gecmesi 4bucuk ayi buldu ama donem donem cok donem donem daha az oluyor gozunuzu korkutmayin sakın. Oyle ya da boyle geciyor ve buyuyorlar🥰 Saglikla buyusun
Hilaldabaan Eceunverkanra evet geçecek ama cidden çok yorucu insan üzülüyor sanki bir yeri acıyormuş gibi düşünüp duruyorum canımı yanıyor şöyle böyle
mervemurat16 Hilaldabaan bağırsak röntgeni çekildimi.Yada şöyle sorayım ağlıyor ama bebek arabasındayken dışarı çıkınca susuyor mu.Eğer susuyorsa koliktir ve titreşim onu rahatlattığı için susuyordur.Birde her ayın bir atak dönemi oluyor 4.cü ay dönemi sıkıntılı biraz oda yansımış olabilir salya akması elini ağızına gmtürme gibi durumu varmı peki
mervemurat16 Hilaldabaan diş bertisi hemen çıkmaz 6 ayı geöebilir ama ailede erken çıkaran varsa çıkarır onunda huzursuzluğu olabilir jel verdiler mi
Emel_11 Hilaldabaan gaz damlasını değiştirdiniz mi hiç eltimin oğlu da çığlık çığlığa ağlıyordu zinco ya geçtiler iyi geldi diyordu doktor tavsiyesi ile değiştirin isterseniz, atak ta olabilir ama bana canı yanıyor gibi geldi, kendisini kasarak mı ağlıyor?
BusrAsil2019 Hilaldabaan erkek çocukları genelde kolik olur derler benim oğlum da böyleydi bende oturup ağlardım içim parçalanırdı sonra alerji olduğu çıktı. Atak dönemleri olur bir de onları takip edin bir de. Yavrum benim kıyamam geçecek az sabır ❤️
Mernana Hilaldabaan Acilden yapmazlar çocuk alerji bölümüne randevu almanız gerekiyor özellerde durum nasıldır bilmiyorum
Tuba5252 Hilaldabaan benim kızım böyleydi resmen suan o zamanlara gittim 6 ay ben böyle çektim gece gündüz uyumadım resmen hayalet gibiydim 😪 damlalar bile işe yaramadı 😪 zaman ve sabır umarım daha çabuk geçer sizde
Mucihe Hilaldabaan kasık fıtığı olabilir mi doktor baktı mı kasıklarına benim bebeğim de öyleydi hiç bi şekilde durmazdı meğersem kasık fıtığı varmış ameliyat oldu 3 aylıkken şükür rabbime geçti gitti ağlaması bi kasıklarını kontrol et şişlik olup iniyor mu ben anlamadım annem anladı bunu da fotoğraf çekip doktora göstermiştim düşün