Sbl0101 Ebaki ay benimde 2 oğlum var 12. Haftada erkeğe benzio ama net değil dedi 16. Haftayı bekliorum inşallah bu kızdır ya çok istiyorum valla hayırlı sağlıklı salih bir kız evlat inşallah 🤲🏻
Canan0305 eliff4 özele gittim Başakşehir tıp 12. Haftada çıkıntı yok kız dedi, bht hastanesi 16 da kesin kız yüzde yüz eminim dedi ve gösterdi emindi yani. Medipol mega da kendi doktoruma gittim 19 da kesin erkek dedi ve pipi gösterdi 😂
Ebaki Canan0305 bence ilki de erkek ikinci de erkek dün bı kaç video izledim oradan gördüm ilkinde de pipi var üç çizgi yok bnce
eliff4 Canan0305 doktor bacak arasını net gördü sanırım ama valla baya alışveriş yaptm sanmıyorum değişeceğini
meria_00 Kızlar bu görüntüyü kağan kocatepe’nin 15 haftalık kız bebek ultrason videosundan aldım, youtube’dan. Resmen çıkıntı var yani erkek testisi ve penisiyle karışması çok normal geldi böyle görünce. Bakar mısınız pipi gibi duruyor aynı :)
Canan0305 Ebaki yani bunu biz görüyorsak doktor nasıl kız der ilkine anlamıyorum ya bilmiyorsan emin değilim de doktor olarak. Yüzde yüz eminim diyor bir de 😂