mavisevenanne Pelinaltnl nerden söyleyecekseniz ben birebir görüp alma taraftarıydım. E bebek te yok sanırım Ankaradayım
Melike00guven mavisevenanne Trendyolda sayfasına göre biraz daha pahalı sayfasından almak daha garanti sorun çıksa muhatabınız belli
mavisevenanne Kızlar acil cevap lütfen. Ailem beşik alıcaklar ben bu markayı istiyorum net dışında temin etmek mümkün değil mi
Gokturkmom_ mavisevenanne ankara içi bilmiyorum malesef ama gözüktüğü gibi geliyor size onu söyleyebilirim ben gelen yataktan memnunum
mel19 mavisevenanne internet sitesinden ya da hepsiburada,trendyoldan alabilirsiniz kendi sitesinden alırsanız yatak hediyeli ve daha uygun😊
Ygmr01 mavisevenanne sadece istanbulda tek bir şubesi var diye biliyorum ben. Ben şubesine gidip aldım. Yakın olmasaydım kendi internet sitesinden sipariş vericektim. zaten kendi sitelerinden görüpte beğenmiştim. Kullanıyorum Çok memnunum.
mavisevenanne Betul-97 link atmanız mümkün mü trendyolda da gördüm şimdi sayfasından daha uygun fiyat onu da anlamadım. Trendyolda ki fiyat normalde daha pahalı oluyordu
mommys1 mavisevenanne internete elele madre yazınca elele baby sayfası cıkıyor ilk sırada ona tıklayın
mavisevenanne Alkar trendyolda kendi satıcısı var ve daha uygun görünüyor peki göründüğü gibi herşeyi tam geldi mi
mavisevenanne perihankrkya elele madre düşünüyorum burdaki yorumlara göre umarım söylenildiği gibidir
Alkar mavisevenanne evet ben kendi sitesinden de daha uyguna almıştım geldiğinde eksik bir şeyi var mı diye açıp kurdum baktım her şeyi tamdı
perihankrkya mavisevenanne ben cok beğendim cnm sadece icindeki yatak ince geliyor onun disinda besik cok güzel hemencecik kurduk biz kurulumu falan kolay ☺️ elektirikli ama kucagi da almistim ben onuda cok beğendim ben
mavisevenanne Alkar Trendyolda aldınız kendi satıcısından değil mi? Ben de onu düşündüm şimdi. Yatak hediyesi trendyolda da geld mi peki.