Minnos_34 Kızlar dünden beri burun tıkanıklığı ve hapşırık yaşıyorum arada bir vücut sıcaklığım da artıyor sizce bebek etkilenir mi bu durumda? Hastaneye gitmeli miyim? Yoksa evde mi geçiştireyim bu durumu? Bunu yaşayan var mı bu arada 9 haftalık gebeyim
Mervis61 Minnos_34 valla suan aynısını yaşıyorum bugün 3 gün oldu . Devlette acile gittim ama doktor sadece parol yazıp yolladı . Ihlamur içebilirsin demişti. ben de 12. Haftaya gireceğim. Boşuna gittim yani ama kendi doktorum vitamin verdi onu kullanıyorum .
Alyask Minnos_34 10 gün oldu yeni gectı sayılır ilaç alamadığım icin ağır gecırdım dr gittim parol verdı onunla da malum iyileşemedim ıhlamur ballı lımonlu su tavsıye ederım
Barbie77 Ateş varsa tehlikeli bir de kanda enfeksiyon varsa siz yine de gidin tahlil verin dahiliye baksın enfeksiyon varsa antibiyotik verirler.
Minnos_34 Mervis61 Bende şimdi döndüm hastaneden dediğiniz gibi sadece parol serum takıldı bide bol su içmem gerektiği söylendi istirahatle geçecek artık
Minnos_34 Alyask Evet doktor da öyle söyledi bol su ve istirahat düşük doz antibiyotik yazdı bu dönemde bağışıklık da düşünce hastalıkla baş etmek zor oluyor gerçekten