cansinezgi Bu konuda yalnız mıyım bilmiyorum fakat ameliyatta verilen narkozdan allah korusun uyanamazsam diye korkuyorum sizde öyle misiniz?
Bbuusra cansinezgi Gözüm açık korkarım diye düşünme inan benden korkağı yoktur. Ağlayarak girdim gülerek çıktım. Bazen her şeyi gözümüzde çok büyütüyoruz. Halbuki olarak düşünmesek bazı şeyler daha kolay.
Cihangir09 cansinezgi genel anestezi zaten acil bir durum olmadıkça önerilen bir durum değil çünkü o şekilde bebek çok narkoz alıyor doktorlar onermiyor. Spinal anestezi alırsanız ikiniz için de çok rahat olur ☺️
Mervealya1992 cansinezgi benmde fobim var oyusden spinal oldum ve cok guzeldi 🥺 bebek aglıyor falan duyuyorsun mukemmel bişi. Spinalden korkuyorsan sakınleştrici vurdur ben oyle yaptım
Gkya Bbuusra bende kapalı alan korkusu var epidural olunca da korkarım tansiyonum düşer öıkar diye korkuyorum bide bel fıtıgım var yaparlar mı belde yoksa genel mi uyuturlar
Suheda012 Bbuusra pazartesi gidicem çok korkuyorum of of 😭 iğneden ayrı hissedip hissetmemekten ayrı korkuyorum napıcam
minigim__1 cansinezgi belden uyuşturmayla başladım en son hatırladığım tansiyon düşüyor oldu tamamen uyutmuşlar keşke kızımım çıkış anını görebilseydim zaten hiç bişey hissetmiyosunuz çok fazla anestezi vermiyolar zaten gerekmedikçe
Bbuusra Suheda012 Yok yok hissetmezsin ola ki bir şey anladım hemen söyle. Ama iğneyi hiç anlamıyorsun. Normal iğne gibi yani
Sedadvc cansinezgi narkozdan uyanamama ihtimali her ameliyat için vardır. Ayrıca o narkoz bebeğe de geçiyor. Bence korkularinizin üstüne gidip kendinizi sakinlestirmeyi, soğukkanlı olmayı öğrenmelisiniz.