Leylaaa_46 Kundak 50 cm yazıyor küçük geldi bana hemen büyüyor 3 ay kullanamayacagim gibi geldi bana . Aldım ama pişman emin değilim suan kullanan var mı memnunmusunuz ?
_ozlmm Leylaaa_46 Bende aldım henüz kullanmadım ama ilk aylar kullanırım onun içinde yeterli olur diye düşündüm 🙈 Bende bekleyeyim bakayım kullananların yorumları nasıl merak ettim 🙈
Seyhan000 Leylaaa_46 aynısını bende düşündüm aldım az önce geldi kargo ama annemde esner dedi bilmiyorum iade etmicem zaten 90₺ almıştım
Damlaozzz Leylaaa_46 Almanıza gerek yoktu aslında bende alıcaktım annem örtüyle yaparız dedi müslinle yapıyorum şimdi
Leylaaa_46 _ozlmm yani bebek 45 50 cm doğsa ne kadar kullanacak ki 😂 ne bilim aldım ama nasıl olacak bilmiyorum. Uygundu fiyatı
Leylaaa_46 Damlaozzz canım ilk kızımsa öyle yaptım hareket ettikçe açıldı . Sürekli uyandı . O yüzden hem bu kışa gelecek hemde rahat olsun diye aldım
Ygmr01 Leylaaa_46 mavi fermuarlı olanı diyorsanız ben aldım. 51 cm doğdu bebeğim rahatca sığıyor içine ancak sevemedik. Çünkü içinde çok rahat hareket ediyor. Bacaklarını topluyor kollarını çekiyor karnına.İnce örtüyle kundak yapıyorum daha güzel oluyor.
Leylaaa_46 Ygmr01 gece kullanınca uyanıyor mu peki . Örtü ile de açılıyor ya ilk kızımda öyle yaptık hayret ettikçe açıldı
Ygmr01 Leylaaa_46 yok hiç uyanmıyor sıçrıyordu hatta benim bebegım sıcramasını hafife indirdi. Örtü de aynı işi gördü son kalan kısmı altında kalacak şekilde ayarlıyorum.