Elfkzlky myavocado çok sagol ben dr aynen öyle yaptım zaten. Mamasını içirdim. Uyudu. Oda dinlendi ben de. Sütüm daha guzel akıyor artık 🤲🏻🌸
Fatma-Zehra-gunes- Elfkzlky kuru dut kuru inciri kaynaştır içiyorlardı o da süt arttırıyormuş bi araştır dene istersen canım
Fatma-Zehra-gunes- Elfkzlky tabiki de verin ah annelik duygusu 🥲 siz dinlendikçe sür üretiminiz artacak bunu siz de fark edeceksiniz şırınga ya da kaşık ile verin meme reddi olmasın diye
Bergamot Elfkzlky canım benim kıyamam miniğime 😔 Mama ve bütün diğer konularda da, hiç kimseyi dinlemeyin, özellikle aile büyüklerini. Mamayı kötüleyip duranlara da hiç takılmayın. İç sesinizi dinleyin sadece. Sevgiler 💕
babygst Elfkzlky ver canm ben ilk gebelikte vermedim sarılık oldu Allah’ın cezası insanlar yüzünden olumsuz etkilendim. Sonra mamayı verince iyice doyunca uyudu ben de dinlenebildim süt oldu
Merve-betul Elfkzlky vallaha sorma 😂 şimdi kahvaltımı yapıp hemen bı evi toplamam lazım zaman kalırsa gircem inşallah küçükten büyüğu babası götürdü