Merhaba anneler bunu tecrübe edinmeniz içinde yazıyorum çünkü ihmal bebeğime zarar verebilirdi belkide benim burda sürekli soruyodum zaten adet sancisi gibi bı sancım vardı hep 39 +6 oldum nişanim geldi burdada çok okudum Nisan gelince hemen doğum olmuyo benim ikinci doğumum bu arada ikisi çok farklı oldu ben nişanim geldiği gün ishal oldum bununda doğum belirtisi olduğunu biliyorum gece ağrıdan duramadim eşim işinden izin aldın artık ağrılarım zorluyodu hastaneye gittik ve doğumhanede nts baktılar alttan baktılar açıklığın yok sancinda yok senin dediler ama ben ağrıdan duramıyorum acil kısmına indim iki serum taktılar tekrar nts baktılar ebe n.ö doktoru aradı ağrım var diyorum aşağı doğru sanki aşağı kısmım yırtılıyomus gibi doktora anlatma şekli doğum sanicisi değil hasta ısrarla böyle bişey diyo demezmi doktoruda duyuyorum buarada yatış yapın ozaman aktif doğum sancısı değil anlatın bunu duyunca kesinlikle yatış yapmadim yazı yazıp çıktım ama agridanda kıvranıyorum belki ben bilmiyorumdur dedim akşam doner dönmez duş almak istedim ama duş alırken bişey patlar ya öyle bı su fazlalığı gördüm aşağı doğru bakarken yapıldığımi düşündüm ama aklıma da takıldı ertesi gün hala aynı ağrı eşim doktora gitmekte ısrarcı oldu ben istemedim doğum sancısı değilmişki dedim artık dayanamicak hale geldim gözümden yaş gelmeye başladı eşimin ısrarıyla hastaneye gittik doktoruma galiba suyum geldi dedim ve hemen bakmak için içeri aldı alttan muanede suyum geldiğini gördü yatış verdi doğumhanenin yolunu tuttuk ama hala ben geri donucemi düşünüyorum beni içeri aldılar alttan muanede 4 cm acikligim olduğunu soyledi ebeler akşam niye gelmedin demezler mi neyse neyse ben ne olduğunu anlamadan elime önlük verdi biri üstünü cikar bunu giy giydikten sonra direk yatağa geçtim ve nts bağladılar ne oluyo demeye kalmadan suni samci takıldı ve git gide dozunu arttirdular hiç kötü düşünen biri olmamıştım ama ebeler bazen bizim insan olduğumuzu unutuyolar sancidan ölürken ne var ki sen bilirsin iki saat daha kalırsın gibi saçma sapan onca cümle duydum bunlari duydukça canim yansada ikinmaya çalışıyorum ve doğum haneye gidebiliriz dedi biri koluma girdi masaya çıktım belim ayriliyo ağrıdan bağırma gibi gereksiz sözler içeri kimseyi almiyolar telefon dahi yasakmış ben içeri 2.30 da girdim 5.49 kızımı kucağıma aldım rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim kucaklamaya nasip etsin ama ağrınız varsa böyle olmalı öyle olmalı demeyin ne duzenliydi sancım nede karnım sürekli sertlesiyoda belkide vardı ben anlamadım gece gittiğimde sanki nas yapiyomusuz gibi tavırları vardı ebelerin ama siz siz olun bu konuda kimseyi dinlemeyin agrinizmi var gidin yok ağrı böyle olmaz öyle olur diyen kimseyide dinlemeyin eşim evde olmasa ben hastaneye gitmesem belkide çocuğuma sebep olurdu bu Allah korusun