Mucizee80 suveyda12 iki kere Park hastanesine gttim memnun kalmayınca yeni hayatta İlkan Kayara gttim ama şuan onu da degstrdm Erçin hocaya gideceğim ilk gebeliğimde de Erçin hocaya gitmiştim ultrasonu yaparken detaylı anlatyrdu kilosunu boyunu söylüyordu İlkan hoca sadece kafasını ölçüyor detaylandrmıyor
suveyda12 Bende Erçin beye gidiyorum ilk gebeliğim Yapılacak testler var ya onları yaptıracak misiniz ne düşünüyorsunuz
Mucizee80 suveyda12 ikili test yaptrdim düşük risk çıktı üçlü test yapılmadi o yüzden ,şimdide detaylı ultrason için randevu aldım onu bekliyorum ikili, üçlü testler olasılık bildirsede bnce yapılmalı yani ben düşük risk çıkınca daha da rahatladım
Mucizee80 suveyda12 orda yaptırmayacam 3000 TL diye duydum hemde radyoloji uzmanı yapıyormuş bnde onun yerine devlette yeşil alan actrdm Adana şehir hastanesinde perinatolojiye gideceğim ilk gebeliğimdede radyoloji uzmanı yapmsti memnun kalmamstm
suveyda12 Mucizee80 Anladim canım bende öyle yapayım çok teşekkür ederim Çevremde pek kimse yok eşimin arkadaşının hanimi vardı 2 ay oldu dogum yapalı ona sorarım diyordum hamilelik süreci boyunca aradım sordum kendini doğurdu selamı sabahı kesti kadın
06Pembemavi80 suveyda12 Osmaniye devlet Hastanesi’ne gitmistim bende . Kadın doğum doktoru Kübra Sevim Pehlivan. Çok tatlı guleryuzlu birisi. Zeynep Cansu Aladağ var onuda çok beğenenler vardı ilgiliydi. Perinatoloji Erdal Şeker . Uzun süre inceleme yaptı. Bende İbni Sina elif hanıma takipliydim. Bebeğimde sıkıntılar olunca devlet Hastanesi’ne yönlendirdi. Normal doğum yaptım sonlandırmak mecburiyetinde kaldığım için. Hem doktordan hemde dogumhanedeki hemşire ebelerden menun kaldım. Tekrar bı gebelik durumum olsa aynı devlete gitmeyi düşünüyorum. Yardımcı olur belki bildiklerimi anlattım💁🏻♀️
Mucizee80 suveyda12 ikili teste 450 TL ödedim fetal dnayi özel yaptryrsn fiyat almstm 13-14 bin dolar Euro üzerinden olduğu için 15 bine yakın yani, şeker yüklemesi de ücretli ama onun daha zamanı gelmediği için bilmyrm ama ben devlette yaptıracam galiba çünkü aynı işlem ilkinde yeni hayatta yaptrmstm
suveyda12 Mucizee80 Çok teşekkür ederim Tetanoz aşısını olacak mısınız kimisi zaten doğumdan önce hastanede yapılıyor gerek yok diyor bilginiz var mi
Mucizee80 suveyda12 ilk gebeliğimde iki doz olduğum için bu gebeligimde tek doz yapılacak yaptıracam bnce yaptırlmalı etkisinin başlaması için ilk doz 20.haftada falan yapılıyor hastanede yapıldığını daha önce duymadım
Cancgdm Yenihayat iyi mi peki Erçin beyi bende internette arastirirken gördüm şuan daha yeni olduğu için devlete gidiyorum ikili testi özelde yapiorlar mecbur ozele gidecem gitmeden randevu almam gerek değilmi ilk gebeligim oyizden soruyorum yardımcı olursaniz sevinirim
suveyda12 Cancgdm Hastaneye varınca da kayit acabilirsiniz ama önceden arayıp alırsanız daha iyi olur saatinde çağırıyorlar beklemezsiniz