Semanurr0 Selam kızlar kızım 1 hafta sonra 10 aylık oluyor ve uzun zamandır geceleri o kadar çok uyanıyor ki geri uyumakta zorlanıyor sabah 6 7 de zaten ayakta bende ruh gibi oluyorum gece sürekli uyanmasınin sebebi ne olabilir ne yapabilirim
Mervekaram22 Semanurr0 bende bunu farkettim kuzum benim bebekte 8. Ayında gece sürekli uyanıyor sabahta çok erken kalkıyor 🙄
Gskcmz Semanurr0 benimki de 10 ay 1 günlük benimde geceleri sürekli uyanır sabah erken kalkar gün içinde 2 saat zar zor uyuturum neden böyle yapıyor bende çok merak ediyorum
Semanurr0 Sumruhazal sabah 9 11 arası ilk uyku 14.30 17.00 arası ikinci uyku 20.00.-21.00 da gece uykusu toplam 2 2 4 saat uyuyor çok mu ki 🥲
sedefyrs1101 Semanurr0 Ben akşam 8den sonra uyutmuyordum canım bence öyle dene bana göre fazla uykusu gündüz uykusunu azaltmayı deneyin
Sumruhazal Semanurr0 bende 8 9 aylıkken çok yasadım doktora muayene gıttıgımızde durumu anlattım bay bay nıgt melısa çayı kullandım hergün degıl ama kademe kademe uykusuna göre verdım 11 aylıkken bıtırdık gece uykusunu 10 da uyuyup gece hıc kalkmıyordu ama sabahları tabi 8 9 gıbı uyanırdı öğlen uykusunu 1 saat yaptırıyordum 1 saati gecırmıyordum sızde danısın isterseniz
Mervekaram22 Semanurr0 yemin ediyorum bende öyle bazı geceler 2 de yatıyor ama sabah 6 7 uyanıyor ve gece de 3 4 kez uyanıyor