Ays-0 E bebekten at kılı tarağı aldım değişik kokuyor, kokusunu gidermek için ne yaptınız kızlar akıl istiyorum sizlerdeen
twinsmom__ Ays-0 bende bekliyim bende aldm kokuyor hakkaten😅 Sabahn 7sinde hortladm 8aylık hamileyim herkes uyu diyor bu günlerini özlersin falan benm kalktğm saate bak😅
mavisevdamm_m Ays-0 bebeğe aldığım şampuanla iki üç kere yıkadım, sonra iki üç gün balkonda havalandirdim kokusu yok denecek kadar azdı sonra tekrar yıkadım kuruyup havalaninca koku kalmadı
Ays-0 twinsmom__ gece hiic uyuyamıyorum ki 2 saat uyusam 3 saat gözüm açık yatakta Oturuyorum 😂 uykuya şimdiden hasretim 😂
Ays-0 Kizlaaar ne yaptınız böyle durumda, yenisini alsam oda kokar diye düşünüyorumm kokuyu nasıl gidericez
dorukabioluyor Yıkadım havalandırdım koku öyle geçmişti. Yıkayınca biraz dökülüyor başta ama kokusu geçsin diye yapmıştm. 😄
dorukabioluyor Ays-0 benim ki kokmadı ama kılları döküldü biraz çok böyle ellemeden hemen güneşe koydum havalansın diye. Kuruyunca kokmadı dökülmesi de durdu. 😄
twinsmom__ Ays-0 32haftalık ikizz🙈 Göbüşümü taşıyamıyorumm Bizimki de horul horul uyuyor kalkıp yattığmdan haberi bile yok kesntisiz uyku ohh mis😅