Esra20516 Dualarınıza talibim bende aşılama olucam İnşAllah hayırlısı ve kolaylığıyla bende annelik duygusunu yaşadığım günleri görebilirim herkes gönlünde ki muradına kavuşsun Allah’ın izniyle 🥹🙏🏻
buse7272722 Esra20516 amin canim rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah♥️ senin icinde dua edicem
Royem62 Esra20516 amin canım allahım emeklerini de boşa çıkarmasın kucağını doldursun en kısa zamanda 🤲🤲♥️bende 2 gün önce oldum aşılama bana da dua et 🤲
Selma2412- Esra20516 güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle sağlıkla kolaylıkla nasib olsun 🤲🏻🌸☺️
Selma2412- Royem62 Rabbim sağlıkla kolaylıkla güzel haberler vermenizi nasib etsin bekliyoruz inşaAllah 🤲🏻🌸
Esra20516 Royem62 Ederim tabiki Rabbim sana da hayırlısıyla ve kolaylığıyla nasip etsin annelik duygusunu hayırlı sonuçlar alırsın inşAllah🙏🏻🥰
Esra20516 Selma2412- Selma2412- 🥹🥹🥹🥹 aminnn inşAllah nasip olur da burda sevincimi paylaşırım sizinle 🙏🏻
Ozlemerikci543450 Esra20516 canım hayırlı olsun öncelikle güzel haberler alırsın inşallah mikro çipli aşılama mı oldun normal mi bide nasıl gidiyor şuan varmı ağrı vs
Esra20516 Sila41_ Daha olmadım süreç sabır isteyen bir süreç evraklarımı tamamladım bugün teslim ettim reglime 1 hafta var o zaman gidicem bakalım ne dicek hayırlısıyla olumlu güzel sonuçlar nasip etsin Rabbim hepimize 🙏🏻🩷 Haberdar edicem buradan size
Sila41_ Esra20516 aminn inşallah sağlıklı hayırkı bir evladınız olur allah hepimize nasip etsin inşallah