Yasmn_16 Geceleri ayaklarımın yanmasından ve ağrısından uyuyamıyorum 33 haftalığım sizde de oluyor mu bunun için bir tavsiyeniz var mı
Alya-veanne Yasmn_16 geceleri ayaklarım yanmıyor ama uyuşuyor elim ayağım bazen ve sık idrara çıkma yüzünden uykum aşırı bölünüyor suan bile uyanığım bunlar yüzünden pek rahat ıyuyamıyorum aynı zamanda bel ağrım var . 23 haftalığız ayrıca hareketlenmeler oluyor oda beni uyutmuyor . Sonuç olarak uykusuzum😂😂
birrana Yasmn_16 hiçbir sorunum yok çok şükür vajinaya baskı dışında ama genede geceleri uyuyamıyorum son zamanlarda 😐
rumisam Yasmn_16 benim ellerim kasiniyor gebelik egzemasi çıktığından dolayi midem yanıyor sürekli cisim geliyor sicakliyorum yani uyku yok çare varsa bana da deyin🥹
Yasmn_16 Sulennn burun tıkanıklığı için nefes bantları var eczanede geceleri takılan ilaçsız onları kullanabilirsiniz rahatlatıyor nefes almayı kolaylaştırıyor benim ilk zamanlar çok olmuştu nefes darlığım onlarla uyuyordum
Merveouz Benimde ayaklarımın altı yaniyor B12 demir ferritin bütün değerlerim düşmüş büyük ihtimal bu yüzden oluyor sizde değerlerinize baktırın isterseniz 🤷🏻 ayağımın altına buz aküsü koyup uyuyorum genelde 😐
SanBMom 34+3 deyim ama 28 inci haftadan beri uyuyamıyorum düzgünce ayaklarımın altına hep yastık koyuyorum mümkün mertebe sola yatıyorum ama artık karın sertleşmem çok arttı şuan bebek gibi uyumaya değilde kocam gibi horul horul uyumaya ihtiyacım varrr
Merveouz Hamileliğimin en başından beri böyle ayaklarımın altı yaniyo bu hamileliğim zor geçiyor Allah’ım hepimizij yardımcısı olsun yavrularimizi sağsalim kucağımıza almayı naasip etsin inşallah
Alya-veanne Derya7753 merhaba ben Şuan 29+1 oldum . Fazla uyku el ayak uyuşmaları sık idrar ve bazen kasıkta kramplar şeklinde devam ediyoruz hersey daha da ilerledi ayrıca her geçen gün hazır olmayan şeylerim için çok panikliyorum toplanmaya çalışıyorum işte hastane bavulu olsun ihitiysclsr 😂
Yasmn_16 Gamze_gamze ben ağrılardan kurtuldum şimdi bebeğim için uyanıyorum geceleri Allah sağ Salim size de nasip etsin inşallah