Nisapoyraz4270 Kızlarr 39 haftalık olduk benim kızın keyfi yerinde ara ara kasılmalarım var ama nstdede çıkmıyor yerleşme ağrısı diyorlar sizde durumlar nee
Ceycey1881 Nisapoyraz4270 canim bebek kanala girmis miydi yani göbeğin aşağıda mi önce bebeğin kanala girmesi mi bekleniyor birlikte olup doğumu başlatabilmek için?
Amphitrite Benim de nstde sancı çıkmıyor dün nişan geldi. Ondan sonra sancılar daha bi sıklastı gibi ama öldürmüyor bekliyoruz bakalim 🥲
Amphitrite Nisapoyraz4270 benim korunmasiz iliskiden sonra geldi ebeler de hep öneriyomus bence deneyin🤭
Yusufun_Annesi22 Sancılar nasil oluyor acaba bizde bugün 38+6 olduk salı günü sezeryan olmam lazım şuan çok ağrım var bebek çok sertleşiyor
Nisapoyraz4270 Yusufun_Annesi22 sancılarım düzensiz kasık ağrısı yada bel ağrısı 2-3 dk sürüyor geçiyor
Yusufun_Annesi22 Nisapoyraz4270 dikkate alın bir anda başlayan sancılarla açıklık oldu benim doğum başladı 9 saat sancı çektim, sonra ikinci sezeryanimi oldum
Nisapoyraz4270 Yusufun_Annesi22 çatı muayenesi yaptılar açıklık yok nstdede doğum sancısı çıkmıyor hiç
Nisapoyraz4270 Ceycey1881 evet kanalda doğum pozisyonunu almış dedi doktor göbeğim de artık aşağıya indi
Nisapoyraz4270 zsg10 benim geceleri hareketleniyor ben sorduğumda doktoruma bebek büyüdüğü için alanı daralıyor normal dedi ama yine de hareketlerini kontrol edin
Yusufun_Annesi22 Nisapoyraz4270 hiç bir şeyim yoktu benim de birden başladı 😊 başlarsa hemen bir iki saatte bile başlıyormuş. Birde ben sezeryan olmam lazımdi sancı da çekmiş oldum.