Hepinize merhaba canım hamile arkadaşlarım ben elendim:) Allah size de güzel doğumlar nasip etsin.
Doğum hikayeme gelirsek… öncelikle belirteyim ben çok canı tatlı bi insanım bizim burda haybatçi derler 😅 perşembe günü tam 40 haftalık olduk ama bende ne açılma ne sancı ağrı hicbisey yok bu arada denemediğim hicbisey de kalmadı Haa aklınıza ne gelirse doğum başlasın diye.. neyse doktora geldik baktı bide bende tek arter ven var kordonda damar eksikliği doktorum dedi 3200 de kalmış cocuk artık ne kilo alır ne verir beklemeye gerek yok çocuğu alalım.. suni sanci fitil teklif etti açılman yok açılmazsa da sezaryen olursun dedi bende direk suni sanci istemiyorum dedim düşünün yani kaç saat o acıyı cekecen bide kendi ağrının kaç mislisi sonra açılma yok deyip sezaryen olacan çektiğin acı yanına kalacak. Sezaryen olsun dedim ben tıpta olduğum için burda uzman yapsın ameliyatımı dersen ücretli yoksa asistan doktorlar yapıyor bende dedim hani uzman yapsın makul de bi fiyat söylediler yatisim yapıldı akşam 10 dan sonra hicbisey yemedim icmedim 12 buçukta ameliyata aldılar tam 7 tane uyuşturucu iğne yapmışlar hiçbirini hissetmedim bide bel yani düşünün neyse gerçekten o his doğru vücudunu elektrik çarpıyor gibi oluyor sonra hissizlesiyorsun ne ara kestiler anlamadım bile 5 dk sonra kızımın sesini duydum yalan yok ağladım ama mutluluktan yarım saat içinde de dikiş yapıldı ve odaya geldim suan karsimda miniğim 🥰 evet sezaryen çok zor oturamiyon kalkamiyon istediğin gibi hareket edemiyorsun ama nolursa olsun her iki doğum şeklinde de sonuçta evladına kavusuyon önemli olan o ve asla kendini koyvermemek yapamasam ben yapamazdim ama şuan süperim gazımı çıkarttım rahatım bi tek sütüm inmedi daha oda olur zamanla ..😇
Bu arada kendinizi kafada kodlamayin illa normal illa sezaryen diye ben hep normal istiyordum asla sezaryen diyordum noldu tükürdüğümü yaladım 😅😅
Hepinize güzel doğumlar diliyorum