sibelgoksu Merhabalarrr, Tam 39+0 olduk. Benimle bekleyenler kim doğumlarını? inşallah hepimize kolay doğumlar diliyorum. Doğum başlatma taktikleri alabilirim :)
ArzumSena sibelgoksu 39+1 benimde.. sağlıkla gelsinler İnşallah.. yabancı bir kadının hamile egzersizini denedim ama ağır geldi . Tabi onlar alışık 🤣
Tlyysf sibelgoksu 38+3 bütün tuşlara basıldı 🤣🤣🤣plates yürüyüş squat ilişki ahududu yaprağı umarım etki eder durdukça kilo alacak doğuramıycam🤦♀️
Nisapoyraz4270 sibelgoksu bizde bugün tam 39 haftalık olduk gelmeye niyeti yok gibi alt tarafımda batmalar ara ara kasılmalar oluyor ama bakalım uygulamaya göre doğuma son 7
sibelgoksu ArzumSena ben yürüyüş yapıyorum çömelme yapıyorum onda bile yoruluyorum ama etkili bir video varsa bende yapayım
Ceycey1881 sibelgoksu canim activating labor videosunu youtubeden bak onu deneyip bir iki güne doğuran çok kisi varmis bende haftaya denemeyi planliyorum😊
ArzumSena Ceycey1881 benim bahsettiğim de bunu yazınca bir altındaki çıkan, siyah taytli , kirmizi üstlü kadin
Ceycey1881 ArzumSena canim bu videonin altindaki yorumlara bak yapan ve doguran insanlar varmis hep dene istersen bi . Mavi sıfır kollu ve siyah taytli yabanci bir kadin, görsel ekleyemiyorum maalesef 😓
M-Urass_Mom 37+0 olduk biz de 🥰 3-5 hurma yiyip, su kaynatmaya gidiyorum şimdi mutfağa, ahududu yaprağı çayını denemeye 😅
Essnsr Bizde 39+1 oldukk🤓 daha önce bikaç kez nişanım gelmişti bugünde geldi ama çok fazlaydı heyecanlandım😅 6.kata merdivenden çıkıp indim sanırım onun baya faydası oldu
Simge22 sibelgoksu 38 haftalık olduk bizde beklemedeyiz Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah kolay doğumlarımız olsunn