Cisem21 Kızlar gittiginiz hastane ve memnun kaldıgınız doktor önerisine ihtiyacım var safaya gidiyorm ama içime pek sinmedi
Aysenurayse Cisem21 canım bizim bir Bahçelievler anneleri grubumuz var orada Güngören hastanesi yasemin hocadan çok bahsettiler bir çoğumuzda Medipol e gidiyoruz Fatma hocaya giden var ben Necla Ülker hocaya gidiyordum . İstersen bunları araştır .ve çoğu kişi aynı zaman da devlette de takipli .oradan da özellikle araştırma hastanesinde. Bir doktor bul kendine .
hermione_granger Bahçelievlerde oturuyorum ama sefaköy biruni hastanesi hazel çağın kuzey e gidiyorum ben memnunum medipol medicana A hastanesi falanda gittim ama biruniden memnun kaldım ben
snoopy Ben de Bahçelievler Memorial’da sezaryen olacağım inşallah. Ama hiç fiyat alamadım. Doktorum dış kaynak, o yüzden hastane fiyat vermedi. Doktoruma da direkt fiyat soramadım 😎 bilgisi olan var mı yakın zamanda doğum yapmış ya da yapacak olan?
snoopy Oznrckr bana yakın olan anlaşmalı hastane evet. Acıbadem de var ama Memorial daha yakın. Bi de orda serklaj ameliyatı oldum Temmuz’da. 78 bin TL idi. O yüzden doğum fiyatını merak ediyorum. Aradım hastaneyi ama doktorum dış kaynak olduğu için fiyatı o verecek dediler. Doktora da henüz soramadım 😌