Ozlemdiyebiri 11 haftaya dogru gidiyorum kizlar. Yanaklarimda büyük büyük sivilceler çıktı. Hamilelikte sivilce ilaçlar da kullanılmıyor bildiğim kadarıyla. Böyle bi durum yasayan var mi? Varsa neler yaptiniz?
Busra19s Ozlemdiyebiri Hormonlarından dolayı malum. İlaç kullanmayın doktorunuza sormadan ayrıca bebeğinizin cinsiyeti kız olabilir kız anne cildini bozuyor benim ki kız bende de hafiften sivilce oldu yüzümde. Bi yakinimizin bebeği erkek onu cildi normalde çok sivilceliydi şimdi eser yok pürüzsüz bir cildi olmuş o kadar ilaç kullan geçme hamile kal erkek olsun cildi güzelleşti şaşırıyoruz hepimiz 😂
Evrimnbe Ozlemdiyebiri o haftalarda malesef artış oluyor ve gerçekten sivilce cilt solgunluğu aynaya bakınca bi çöküntü çirkinleşme söz konusu yani ben böyle hissetmiştim şuan 18 deyim sivilcelerim geçti sadece minik çıkıyor bazen temizlemek önemli bazen üşeniyorum veya çikokata yiyorum tabi etkisi oluyor ama bu haftalarda normal takmayın geçiyor
Ozbekasena Ozlemdiyebiri ben tup bebekle hamileyim nasıl hamileyim ilk yüzüm sonra boynum sonra sırtım ful sivilce normal diyo ebe 32 hafta dayim hala devam ediyor ne yaptıysam gitmedi hormonlar 😏
Elifsvl Benim ağzımın etrafı,alnım,yanaklarımın kenarları heryer sivilce doldu. Bir şeyde yapmadım açıkcası hormonlardan ötürü oluyor zaten. Bir hafta iyiyse cildim bir hafta kötü
Byzerd 16’yı yarıladım 10 gündür benim de aynı. Cok da stresli günler geçiriyorum ona yordum ama bilemiyorum. İlaç da kullanılmıyor hiç kullanmayın bence
burcutoo Benim de sırtımda vücudumda yüzümde olup olmadım yerlerde sivilce çıkıyor. Ki normalde cildim çok şükür temizdir çıkmaz bu hayatımda ilk. Ama bakalım kız belirtisi diyorlar son 1 hafta kaldı öğrenmeye kızımın işi mi oğlumun işi mi öğreneceğim 😅
Ozlemdiyebiri burcutoo benim normalde de regl dönemlerinde cikiyordu ama cilt bakimiyla kullandigim urunlerle hallediyordum simdi hamileyim diye kullandigim çoğu ürünü bıraktım ondan da çıkmış olabilir diye düşünüyorum ama yani böylee büyük bir sivilce ilk defa çıktı 🥲
Ozlemdiyebiri burcutoo benim normalde de regl dönemlerinde cikiyordu ama cilt bakimiyla kullandigim urunlerle hallediyordum simdi hamileyim diye kullandigim çoğu ürünü bıraktım ondan da çıkmış olabilir diye düşünüyorum ama yani böylee büyük bir sivilce ilk defa çıktı 🥲
Esahan Limonlu su için. Günde 1-2 limonu 2 litre suya sıkıp gün içinde tüketin. Sivilceleri kurutuyor. Denendi.
Ozlemdiyebiri Busra19s bende genetik testi yaptiracagim sanirim orda onceden ogreniliyormus bakalim bi iki hafta içinde öğrenmiş oluruz cok heyecanlıyım
Busra19s Ozlemdiyebiri Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun ☺️ evet genetik test yaparsanız erken öğrenmiş olursunuz hayırlısı 🙏🥰
Zhr_mom1 burcutoo hepsii hurafee ayolll yok yüzüm güzlleştii erkk yokkk çirknleiti kızz ona bakrsan çok kusanca kız nrml gçrnce erkk diyorlar ama bir yakınım sanahlara kadar kustu 4 ay boyunca erkk bebği. Ben inanmıyorum buna hayırlısyla gelsinnn sağlıcakla alalım kucağımızaaa💖
burcutoo Zhr_mom1 doğru ben aynı zamanda kustum da 🤣 nerdeyse bütün belirtiler kızdı ama bugün gördüğümün kız olma ihtimali yok 🤣
burcutoo Ozlemdiyebiri Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla gelsinler 🙈 peşpeşe oğlanlar doğuracağız bakalım Allah yardımcımız olsun, efendi, sakin , ahlaklı, kolay çocuklar nasip etsin 🤗❤️