Merhaba, suyu fazla olanlar var mı? Doktorunuz bu duruma ne diyor erken doğum vs diyenler var mı?
Suyu fazla olanlar bakabilir mi?
Bu durumu yaşayanlar var mı?
Suyun az olmasının çaresi var da fazla olması bence çok sıkıntılı. Karbonhidrat meyve tüketimine de dikkat ediyorum kestiğimde oldu ama su seviyesi hep çok yüksek
tugce1003 benimde suyum fazla 29 da dedi bunu şuan 31 deyiz karbonhidratı kes dedi ama malesef olmadı 32 de kontrolümüz var erken doğuma sebebiyet verebilir dedi bana da :(
tugce1003 27-30 hafta civarı suyu fazlaydı, gebelik şekerinden şüphelendi doktorum. Endokrin uzmanına yönlendirdi. 3 aylık kan şekerime bakıldı, normal çıktı. Sonra suyu kendiliğinden normal seviyeye döndü
SareYildirim maşaAllah ne güzel olmuş darısı bizim gibi olanların başına
minihanim-01 karbonhidratı kesmek çok zor geliyor insana. Bana meyve şeker de yok dediler çok zorlanıyorum ama bende tam yapamadım. Yarından itibaren artık artmaması için tamamen uyucam herşeye
SareYildirim maşallah benim bi türlü düzelmedi suyu. 20 de fazla denmişti hala çok çok fazla. İkiz gebelik gibi düşün dedi doktorum
SareYildirim bu sürede beslenmenizde bi değişiklik yapmış mıydınız peki. Düzelmesinde etkisi olmuştur belki
tugce1003 inşallah sizin de düzelir, endokrin uzmanı olan doktor açlık şekerimin biraz yüksek olduğunu ama ciddi seviyede olmadığını söyledi. Paketli gıda tüketmemeye özen gösteriyorum demiştim doktora. Şekeri tetikleyen en önemli şey stres dedi. Ben sana şunu yeme bunu yeme desem stres yapabilirsin. Karpuz, üzüm, incir vs. hiçbiri yasak değil ama ölçülü ol dedi. Ben de abartmadan her şeyden biraz yedim. Kendiliğinden düzeldi çok şükür