Merhabalar son adet tarihim 18 temmuz. 27 ağustosta gebelik testim pozitif çıktı beta hcg değerimde 24bin çıktı. 4 gün sonra doktora gittik vajinal muayene yaptı rahimde kese gördü ancak hcg seviyemin çok yüksek olduğunu bu seviyede bi hcg değerinde bebeği görüp kalp atışı duyması gerektiğini söyledi. Bunun başka riskli nedenleri olabılecegınden bahsetti bir de kese sağ duvara yakın bu da riskli deyip bana yatış önerdi. Çok korkttum stres oldum ama kabul etmedik. Tekrar acilde kan verdim hcg değerim ölçülemedi net bi değer çıkmadı sadece binden büyüktür değeri çıktı.Hafta sonu olduğundan doktor da bulamadık 2 gün bekledik başka doktora gittik. O hiçbir sorun görmediğini söyledi kalp atışını da duydu. 6 hafta 3-4 günlük olduğunu söyledi. Haftaya yine gel dedi. Biraz rahatladım ama bu beta hcg kafama takıldı dün yine kan verdim 123bin çıktı. 7 haftalık için normal mi? Olması gerekenden yüksek mi? İlk doktor prof.tu neden bu kadar yüksek bulup takıldı böyle bi durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı?