Sennu NznS çok üzüldüm canım:( ben de tedirgin olduğumdan almıyorum ama bi gün gidersem bi Avm ye iki parça alacağım çocuklara güzel enerji gitsin diye ☺️
NznS Sennu çok sağol Rabbim kimselere yaşatmasın bebislerimizi bize sağlıkla bağışlasın 🤲 al bencede çok iyi olur. Benim de içimden geliyor hep almak. Ama diyorum azıcık daha bekleyelim bilemedim yani:)
twinsmom__ Sennu dmi her kontrol de bşe diyolar hakkaten İnsan giderken bu kez ne duyucam diyerek gidiyo Amin hepimiz inşallah Olabldiğince geç doğsunlar istiyorum ne kadar zorlansam da Küvöze girme ihtimalleri beni üzüyor
Sennu twinsmom__ hiç üzülmeyin sağ Salim doğsunlar da önemli olan o doğduktan sonra iş kolay daha çabuk gelişiyorlar 🙏 belki de kiloları iyi olursa direk kucağınıza verirler hafta olarak çok ileridesin şu an bu çok iyi bir şey içini biraz rahat tutmaya çalış 🌸
Sennu NznS NznS bir iki parça bir şey almak bence bize de iyi gelebilir biraz daha zaman geçsin de bakalım:)
NznS Sennu evet canm haklısın sürekli bakıyorum begendiklerimi kaydediyorum zaten:) Allah’ın izniyle alacağımız gunlerde gelecek