RdvnMlkn 1umutturyasamak Bende 20 haftalik hamileyim salı günü aşı vurdm ama bugun hareketleri az bnmde kafama takildi😟😕
Pinkgueen 1umutturyasamak ben 20. Haftadan sonra hareketlerini hissetmeye başladım ama net değillerdi yani 25. Haftada falan tepiklemeye başladı o zaman daha net hissettim. Endişe etme bazı bebekler çok durgun olabiliyor.
AlininAysesii 1umutturyasamak bize 19+3’e kadar kız dediler, 19+3’te erkek oldu 😂 detaylıyı bekliyorum ben de kesinleştirmek için
Pinarrr56 1umutturyasamak yok onu yaptırmadim aslında denedim ama istifra ettim doktor zorlama ozamn dedi 😁😁😁
Seldasri 1umutturyasamak alakası yok geçen hafta vuruldum ben tam tersi bebeğin için önemli vurulman canım
Caglacagla Ben de daha yeni vuruldum 15 haftalık bana saçma geldi bana da dendi bebek hareketlenince gel diye ben şuan vurulmak istiyorum dedim vurdular çünkü bebeklerin ne zaman hareket edeceğini tam olarak kestiremiyoruz :/
kocisininprensesi 1umutturyasamak 24+0 bugün ikinci dozumu vuruldum. Ateş ve ağrı dışında hiç bir şey olmuyor merak etmeyin. Bebişimde gayet hareketli arasında bağlantı olduğunu zannetmiyorum ben. Bence bebeğin için yaptırmalısın