Malatya44 Gkhnm97 o zaten haddinden fazla vardı. Ama önceki ayda da oldugu için pek saymıyorum belirti diye. 😊
Aysesare Malatya44 acile değilde, direk vezneye gidip beta testi yaptırmak istiyorum diyorsunuz kayıt açılıyor. Kan verip 1 saat sonra sonuç alıyorsunuz🙏
Gkhnm97 Malatya44 anladim canm seffaf sekildemi bnmde beyaz akintim oluyo canm krem gbi bide ara da sivi geliyor anlamadim umitlenmekte istemiyorum🤷♀️
Glitter Tugbabu5952 ben dogum yaptim. Ve dedigimin de sonuna kadar arkasindayim, gercekten acil olmayan seyler nedeniyle aciller dolup tasarken gercek hastalar beklemek zorunda kaliyor
Hulyabyndr Hanımlar merhaba iyi akşamlar bir sorum olacaktı bilgilendirirseniz sevinirim ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım (yani inşallah hamileyimdir) doktorum transferden sonra 10.gün test yapacaksın dedi yaptım ve sonuç 26.21 çıktı 12.gun değerim ise 40.29 çıktı yarın tekrar testim var doktorum illa 2 katına katlanacak diye bir şey yok şuan gebelik var gelişimi yavaş dedi önemli olan artması seninkide artış gösteriyor dedi ama içim rahat etmedi böyle bu şekilde başlayıp normale dönen hamile bayanlar varmı
sevdicek93 Hulyabyndr korkma canım benim de çok düşük değerle başladı Allah’a şükür şu Anda 2 aylık olduk ben 7. Gün değeri 22 idi 10. Gün 88 oldu
Hulyabyndr Akşam acilde vereceğim kanı canım o zaman 48 saat doluyorda çok heyecanlıyım inşallah katlanır değerlerim