Melikeozdemir benim oturduğum şehirde acil doktorları 'acilde gebelik mi bakılır yahu' diyerek tersliyolar :(
Malatya44 semrasemra betam 3461.14 çıkmış canım 😊 hamileyim ya darısı isteyenlerin başına inşAllah 💕😍👶💕
semrasemra Malatya44 Canımmm nasıl mutlu oldummm çkşükürya güzel haber aldık🤗🤗🤗sağlıkla kucağına al canım benim. Benim içinde dua et kuzum
Malatya44 Busracetin betam 3461.14 çıkmış canım 😊 hamileyim ya darısı isteyenlerin başına inşAllah 💕😍👶💕
Melikeozdemir Malatya44 yaaaa çok sevindim gözün aydın canım darısı diğer bekleyen annelerin başına çok çok mutlu oldum
Gkhnm97 Malatya44 ayyy canm yaa cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin canm insallah bizlerede dua et ❤😍😊
Malatya44 semrasemra Amin inşallah canım. Rabbim sana ve her isteyene nasip etsin en kısa zamanda inşallah 😊edeceğiz canım hep.
Malatya44 1umutturyasamak betam 3461.14 çıkmış canım 😊 hamileyim ya darısı isteyenlerin başına inşAllah 💕😍👶💕
1umutturyasamak Malatya44 ay masallah subanaalah allah size bagslasın kuzum kac haftalıkmış cok sevindim ❣️❣️❣️
Glitter Malatya44 acil servisi boyle birseyle mesgul etmek yerine uygun fiyatli bir ozel hastanede kan verin
Malatya44 Glitter zaten o gün gidemedim canım. Bu sabah saglık ocağına gidip ögrendim. Sende haklısın canım ama İlk heyecan olunca insan çok merak ediyo.
Malatya44 Krasivyy evet canım. betam 3461.14 çıkmış canım 😊 hamileyim ya darısı isteyenlerin başına inşAllah 💕😍👶💕
Busracetin Malatya44 hayirli olsun canim snein adina cok sevindim , hamielik belirtilerin var miydi bu surecte
Krasivyy Malatya44 evet keseyi görürsünüz zatne ama kalp atışı için bi iki hafta beklemeniz lazım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin rabbim 🙏