Enfal_06 Gg5348 sevi bebe aldım üstüne çarşaf çekip kullanıyoruz bebeğim 4 günlük hep onda yatırıyorum kusma olaylarından korkuyorum
Aysolin Sevi bebe aldim. Juno ve bu cok övülüyordu. Juno daha kisa sure kullanildigi ve daha pahali oldugu icin sevi bebe aldigini soyleyen cok yorum gormustum. Ben de ona istinaden aldim gecen hafta. Tabi henuz kullanmadik :)
Derya-D Gg5348 anne yani beşiğimin bir tarafı aşağı iniyor rampa gibi oluyordu. Onu öyle yapıp uyuttum
Diyoler Derya-D merhaba benim yatagımda da bahsettiginiz özellik var ama herkes kullanamazsın bebek asagı kayar diyor. Böyle bisey oluyor mu
Bubu_ Gg5348 ben kızımda almamıştım ama bu bebeğimde de almadım bir sorun da yaşamadım şart mı ki acaba ?
Gg5348 Bubu_ benim ilk bebeğim kusmasından korkuyorum tedbir amaçlı alacağım ama tabi ki zorunlu değil
Bergamot Gg5348 e bebek babyplus almıştım oğluma 3 yıl önce. Çokk memnun kaldım ikinciye de aynısını kullanacağım 💕 hatta çantasına koyup misafirliğe gittiğimde yanımda taşıyordum büyük rahatlık gerçekten 🌸
gktgmom Gg5348 yataş juno aldım 7 gündür kullanıyoruz gerçekten iyi ki almışım diyorum bir tek burda yatırıyorum
gktgmom Gg5348 valla belli bir süreden sonra kullanılmıyor ama gerçekten aldığına pişman olmazsın canım diğer yataklarda kayıyor diye biliyorum ben orda yatınca çok rahat uyuyorum yani iyi ki almışım diyorum
Papatyadelisii Bende almayyi dusnuyorum gereksiz olduğunu düşünmüyorum ilk gebelik olduğu için 2 3 4 te kullanırım diye düşünüyorum biraz pahalı ama yatasta buldum Jumbo diye geciyormus